Ξηρό κεμπάπ από χοιρινό με κρεμμύδι στη λεγόμενη αρμενική μαρινάδα, το οποίο παρασκευάζεται με βάση το φυτικό έλαιο.

Τα συστατικά

Χοιρινή σάρκα (υπάρχει ζαμπόν) – 1,5 κιλά

Φυτικό λάδι – 100 ml

Κρεμμύδι – περίπου 0,5 κιλά

Λυκίσκος ηλιολίου – 1 κουταλιά της σούπας.

Μαύρο πιπέρι μπιζέλια – μέχρι 1 κουταλάκι του γλυκού.

Γλυκό πιπέρι με μπιζέλια – μέχρι 1 κουτ.

Κορίανδρος στα φασόλια – για γεύση

Αλάτι – για γεύση

  • 240 kCal
  • 25 λεπτά.

Διαδικασία μαγειρέματος

Στο σημειωματάριό μου, και πιο συγκεκριμένα, στις σημειώσεις στον υπολογιστή, αυτή η συνταγή αποθηκεύεται με το όνομα «μπάρμπεκιου χοιρινό με κρεμμύδια σε ένα παλιό Αρμενίων». Με βάση το κρέας, τα πάντα είναι σαφές – είναι κάθε χοιρινό κρέας (λαιμό, ζαμπόν, ώμος), όλοι οι μαριναρισμένο σε φυτικό λάδι και τα κρεμμύδια σε μεγάλα κομμάτια.

Έχει δηλωθεί ότι αρκετά για μαρινάρισμα σχεδόν 40 λεπτά, αλλά το κρέας σε αυτό στο ψυγείο μπορεί να αποθηκευτεί για τουλάχιστον τρεις ημέρες. Τέταρτα κρεμμύδια μουσκεμένα σε μαρινάδα, και στη συνέχεια ψητό πάνω από τα κάρβουνα μαζί με το κρέας – είναι κάτι … Πολύ γευστικό! Οι βολβοί πρέπει να λαμβάνονται μικρά.

Για ένα κεμπάπ από χοιρινό με κρεμμύδια στην αρμενική μαρινάδα, ετοιμάστε όλα τα συστατικά της λίστας, δηλ. Χοιρινό κρέας και τα πάντα για την αρμενική μαρινάδα.

Συστατικά για το κεμπάπ από χοιρινό με κρεμμύδι στην αρμενική μαρινάδα

Ετοιμάστε τη μαρινάδα. Για τη σύνδεση αυτή λαδιού με το έδαφος (πίεση) του μαύρου πιπεριού, μπαχάρι, κορίανδρο, μίγμα Khmeli suneli και ψιλοκομμένο κρεμμύδι ήχου θόλο. Ανακατέψτε. Με αλάτι, θα έρθει σε πρακτικό πριν το τηγάνισμα.

Κάνετε μια μαρινάδα

Όταν καθαρίζετε τα κρεμμύδια, αφήστε τις «ουρές» είναι υποχρεωτική, και μπορείτε ακόμα και να «μύτες», να το πω έτσι))) Αυτό γίνεται έτσι ώστε όταν τέταρτα κρεμμύδι κομμένο δεν αποσυντίθενται. Στη συνέχεια, θα κάθονται στο σουβλάκι, θα ψηθούν πάνω από τα κάρβουνα μαζί με το κρέας και θα διατηρήσουν το σχήμα τους!

  Shish kebab kanaa etikkaa ja sipulia

Κόψτε το κρεμμύδι

Κόψτε το κρέας του χοιρινού κρέατος σε κομμάτια και τοποθετήστε τα και το κρεμμύδι στη μαρινάδα.

Βάλτε το κρέας στη μαρινάδα

Ανακατέψτε έτσι ώστε η μαρινάδα να πάρει σε κάθε κομμάτι κρέατος και τα κρεμμύδια τεταμένες ομοιόμορφα κατανεμημένα μεταξύ κομμάτια κρέατος. Αυτά τα τετράγωνα κρεμμυδιών, τα οποία θα βρίσκονται στην κορυφή, πρέπει να τοποθετούνται προς τα κάτω. Πριν από τη χρήση, αποθηκεύστε το κρέας στη μαρινάδα στο ψυγείο και αφαιρέστε το τουλάχιστον 1,5 ώρες πριν από το μαγείρεμα.

Βάλτε το κρεμμύδι

Μέχρι τη στιγμή που οι κάρβουνοι στο μπάρμπεκιου είναι ζεστοί και έτοιμοι να τηγανίσουν τα κεμπάπ, τα φυτικά κομμάτια κρέατος αναμιγνύονται με κομμάτια κρεμμυδιού. Αλατοποιήστε ελαφρά το κεμπάπ πριν το τηγανίσετε. Μην στρέφετε το κρέας σφιχτά μεταξύ τους, αφήστε να παραμείνει η πιθανότητα το κολοκύθιο ανάμεσα στα κομμάτια του κρέατος να ζεσταθεί και να δώσει τη θερμότητά του.

Στην φωτογραφία φαίνονται ακόμη περισσότερα αρμένικα κεμπάπ.

Κοτόπουλα σε σουβλάκια

Βράστε το κεμπάπ από χοιρινό με κρεμμύδι πάνω από τα κάρβουνα μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας. Ελέγξτε την ετοιμότητα για την τοποθέτηση των κομματιών με ένα μαχαίρι πριν το σουβλάκι. Το χρώμα του έτοιμου χοιρινού κρέατος είναι γνωστό σε όλους, δεν πρέπει να υπάρχει ερυθρότητα και κανένα αίμα.

Για να τηγανίζετε το κεμπάπ

Το σινάπι από χοιρινό με κρεμμύδια στην αρμενική μαρινάδα είναι έτοιμο. Μμμ …

Φωτογραφία του κρέατος shish από χοιρινό με κρεμμύδι στην αρμενική μαρινάδα

Συνήθως shashlik (και όχι μόνο) για την τροφοδοσία έχω ψήσει πολύ μικρές λεπτές πίτες ή κάποιο άζυμο ψωμί με βότανα, απλά, με σπόρους από διάφορα είδη αλευριού.

Το site έχει συνταγές για όλα τα είδη της ντομάτας και άλλες σάλτσες που είναι εξαιρετική για να έρθει στο μπάρμπεκιου, καθώς και συνταγές για τουρσί κρεμμύδια σε ξηρό και σε μια βιασύνη, και σαλάτες από φρέσκα και ψητά λαχανικά στη σχάρα …

  Kartoffelspidser

Συνταγή μανιταριού από χοιρινό με κρεμμύδια στην αρμενική μαρινάδα

Καλό φαγητό!