Yksinkertainen resepti kanaa shish kebabille marinadilla etikkaa ja sipulia. Shish kebab on valmistettu kana paloja grilli.

Ainesosat

Kana jäähdytetty – 1 kana

Maustetta kanaa varten – maku

Suola – maku

Etikkahappo (tiiviste) – 1 tl.

Sipulit – 2-3 päätä

  • 220 kCal
  • 1 h. 30 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Kesäkausi on avoinna! Vierailija tai vieraamme piknik-ohjelmassa – kanaja shashlik etikkaa ja sipulia. Suosittu USSR-cue-marinadi on suosittu tänäkin päivänä. Etikka ja sipulit ovat aina keittiön hyllyssä. Vain ostamaan koko kananruhot – mitä teimme.

Kotitekoinen shish kebab on paljon maukkaampi kuin shish kebab. Vaikka useimmat shish kebabit valmistavat etikka shish kebabia. Marinadilla sipulia ja etikkaa sopii kuuma kausi, jolloin marinoitua lihaa ei ole mahdollista pitää viileänä.

Grilli kana marinoitu etikka ja sipuli edellyttää yksi kana ruho painaa noin 1,5 kg, useita päitä sipulit, mausteita ja kanaa, etikkaa tai etikkahapon suola.

Ainekset shish kebabista kanaa marinadista etikan ja sipulin kanssa

Marinoitua varten käytämme jäähdytettyä linnunruhoa. Se on hienonnettava pieniksi paloiksi. Kanahkoja, reisiä ja valkoista lihaa ilman nahkaa lähetetään marinoitavaan kulhoon.

Pistä kana

Kana on ripoteltu mausteilla ja suolalla.

Ripottele suolaa ja mausteita

Kuoritut sipulit leikataan neljänneksi renkaisiin. Käytämme sitä peittausta varten. Yksi kanali meni arinalle. Sipulit lisätään kulhoon, jossa on kanaa shish kebabia.

Laita sipuli

Kaikki sekoittuu hyvin. Prosessissa sinun on lisättävä etikkahappoa, joka koostuu teelusikasta happoa ja puolilasi juomavettä. Voit ottaa hieman alle puolen lasillisen omenaviidetikkaa ja marinoitella kanaa siinä. Peittausaika on 1 tunti.

Kaada etikka

Marinoitua kanaa asetetaan ruudukkoon ja lähetetään haudutettuun kuumaan hiileen. Meidän shish kebab kanaa sipulia ja etikkaa paistetaan noin 15-25 minuuttia riippuen lämpöä. Paistamisen aikana ristikko kääntää useita kertoja. Tulipalo on minimoitava. Tarvitsemme vain hyviä hiilejä.

Paistettua kebabia

Kana-varsien valmius tarkistetaan lävistyksellä veitsellä. Läpinäkyvä, eikä sokerijuoksu sorkasta tai reidestä, osoittaa vain shish kebabin halukkuutta. Valkoista lihaa valmistetaan hieman nopeammin kuin luut.

  Shish kebab de lomo de cerdo

Shish kebab kanaa marinadissa etikan ja sipulin kanssa

Rapea ja terve kana shish kebab valmis! Älä polta kätesi varovasti, avaa grillirata ja ota kananpalat pois.

Kuva shish kebabista kanan marinadista etikan ja sipulin kanssa

Tarjoile etikkeleiden kana-vartaat piknikille, jota täydennetään kesäisin. Suuhun kysytään maustettua tuoksuvaa paistettua kanaa hiilellä.

Shish kebab-resepti marinadissa etikan ja sipulin kanssa