Shish kebab fra kartofler og bacon – en vidunderlig skål til madlavning i naturen. Grøntsager kan præmarineres og bringes til grillen.

Ingredienserne

Kartofler – 4-5 stk.

Salo eller brisket – 300-350 g

Løg – 2-3 stk.

Paprika pulver – 1 tsk

Sort peberpulver – 4 knivspidser

Salt – 1 tsk.

Sojasauce – 100 ml

Mayonnaise – 1-1,5 tsk.

  • 126 kCal
  • 3 timer 20 minutter

Madlavningsproces

Skewers af kartofler er simpelthen lækre, især hvis du omarrangerer det med syltede løg og bacon eller et fedtet svinekød eller lambrisket. Tro mig, hvis du forsøger denne skål én gang, vil du ikke engang gerne spise kød shish-kebab – denne bliver meget smagere og mere aromatisk.

På grund af den kendsgerning, at kartoffelbagt med bacon bliver smuldrende og meget sart. Det vigtigste – glem ikke at vandet shish kebab med den resterende marinade. Skær kartoflerne skal ikke være tykke, ellers bliver det ikke bagt. Pas på rostehøjden. Når plantningen er lav, bliver kartoflerne brændt ovenfra, men inden i bliver den fugtig, ved høj – det bliver slet ikke bagt.

Kartofler gerne “tegne” sig selv, når de forbereder væske eller olie, så vi tilføjer lidt mayonnaise og sojasovs til marinade. Den vigtigste krydderi til denne skål vil være malet paprika – det understreger perfekt smagen af ​​kartoffel shish kebab.

Så forbered de nødvendige ingredienser til en shish kebab fra kartofler og start madlavning!

Ingredienser til kartoffel shish kebab

Vælg en medium kartoffel, skyll det forsigtigt i vandet med en svamp, og fjern alt snavs og snavs. Derefter tørres med papirservietter og skærer ringe ikke bredere end 1 cm. Sæt skæret i en dyb skål eller salatskål.

  Shish kebab dari kelinci

Skær kartoflerne

Skræl pærerne, skyll og skær i ringe. Tilsæt beholderen til de hakkede kartofler.

Tilsæt løg

Skyl fedtet og skær i små stykker. Hvis fedtet med kødlag – det er endnu bedre! Tilsæt i en skål.

Sæt kødet

Tilsæt mayonnaise, hæld i sojasovs. Hæld i saltet, jordet sort peber, jordet paprika. Bland indholdet af beholderen grundigt, og lad den stå i 2-3 timer fra tid til anden.

Stænk salt og krydderier

String skiftevis kartofler, løg ringe og skiver af fedt på spydene. Stek shish kebaben fra kartofler på grillen i ca. 30 minutter, men sørg for, at kartoffelskiverne ikke brændes.

Stringspidser på spydspidser

Til bordet serveres shish kebab fra kartofler på spyd, varmt, sammen med friske urter.

Shish kebab opskrift fra kartofler

Behageligt for dig!

Kartoffelspidser