En shish kebab fra en lever i et fedtgitter giver mulighed for at forberede dette fedtede kød optimalt.

Ingredienserne

Lever – 450 g

Fedtnet (olieforsegling) – 100 g

Østersaus – 2 el.

Cognac – 1 tsk.

Appelsinsaft – 1 tsk.

Citronsaft – 1 tsk.

Peber – efter smag

  • 233 kcal
  • 25 min.
  • 30 min.

Madlavningsproces

Spyd af lever fedt i nettet – efter min mening, den bedste måde at grille fra leveren, hvis du ikke kommunikere med bacon indpakning leveren. Jeg tror, ​​at dem, der har forsøgt at gøre spyd af lever, ved, hvor lunefuld kødet: lidt undereksponeret – lever bliver blodig, lidt overeksponeret – det bliver tør og hård, det er alle bare smagløst. Adipose gitter, som bliver til stykker af lever, fantastisk bevarer sin overflade fra tørring. Derudover tjener gridens farve som en yderligere indikator for beredskab.

Er det svært at lave en shish kebab fra leveren i et fedtnet? Hvis du bruger den metode, jeg bruger, er den ikke særlig god. At slå bacon, efter min mening kræver stadig mere færdighed.

For shish kebabene, ifølge denne opskrift er lever af ethvert stort dyr egnet (fuglen passer ikke, den er for lille). Til marinade – enten østersovs, som min eller soja. Med et krystallinsk salt er det bedre ikke at binde, eller brug det kun på en tilberedt skål. Jeg kan stadig meget lide den orange, citron og cowberry marmelade til liver shish kebab, men det er ikke meningen.

Ingredienser til shish kebab fra en lever i et fedtgitter

Det fede net (kirtlen) skal gennemblødes i let saltet vand, inden der tilberedes en skål. Selvom du ikke har noget imod den specifikke duft af omentumet, og du har det helt rent. Dette gør simpelthen materialet mere bøjeligt, det bliver lettere at arbejde med det end med et tørt.

  Shish kebab sertésből grillen

Sug olieforseglingen i vand

Kebab skåret i skiver tykkelsen på ikke mindre end 2,5 cm med parametrene for andre parter, hvor en 4-7 cm Hvis der opnås stykkerne nogle ujævne konfiguration -. Det betyder ikke noget, vil gitteret give dem mulighed for at gøre mere kompakt.

At skære leveren

Mariner leveren i ca. en halv time med østersaus, cognac, citron og appelsinsaft og peber.

Hæld østersås og citronsaft

Epiploonen presses fra vandet og strækkes over arbejdsfladen.

Sæt fyldkassen på bordet

Hvert stykke shish kebab fra leveren er pakket ind i den nødvendige mængde maske, og derefter skåret omentumet med en kniv. Mit råd til dig er: Du må ikke røre med den indledende pakning af olietætningen. Det strækker sig ujævnt, på et sted bliver det tæt, i det andet bliver det tomt. En efter en for at gøre det hurtigere og mere bekvemt, så du kan se med hvilket område af gitteret du arbejder.

Skru leveren i omentummet

Vi strækker skiverne af shish kebab på spydene.

Strække emnerne på spyddet

Bage dem på grillen eller over kulerne i ca. 10 minutter med to eller tre kuponer. Med en større mængde stykker end jeg har – ja, højst 15 minutter. Kriterier for beredskab – gitteret bliver gyldenbrunt (næsten det samme som leveren, men ikke meget lettere som i den rå form); og saften frigivet af shish kebab indeholder ikke blod, den er gennemsigtig og brunlig og ikke rød.

Når man bakker over kuler, er der risiko for, at gitteret begynder at brænde, det består også af det reneste fedt. Derfor bages en shish kebab fra leveren i et fedtnet normalt over en zone med svag varme. I ovnen – ved en temperatur på 250 C, ikke højere, og ikke på højeste niveau, men ved tidligere.

  Shish kebab σε δικό του χυμό

Foto af en shish kebab fra en lever i et fedtgitter

Sådan har vi skønhed!

Shish kebab fra en lever i et fedtgitter

Bon appetit!

Shish kebab fra leveren i fedtnet