En simpel grøntsagssalat til hverdagsmiddage, middage og snacks, som er tilberedt hurtigt og fra tilgængelige produkter.

Ingredienserne

Hvidkål – 250 g

Gulerødder – 1 stk.

Bulgarisk peber – 1 stk.

Løg – 0,5 stk.

Eddike – 1 el.

Vegetabilsk olie – 1 spsk.

Salt og peber – til smag

  • 45 kCal
  • 15 min.

Madlavningsproces

Salat med kål, gulerødder og eddike er en enkel og nyttig salat, der er god som en separat skål, og som grøntsag garnér til hovedkød eller fiskeskål.

Obligatoriske komponenter i salat er kål og gulerødder. Men du kan tilføje salat og andre grøntsager – løg, paprika, selleri kirsebær, frisk æble. Jeg tilføjede den bulgarske peber til salaten, for det er min favoritversion af salat med kål og gulerødder, der er klædt med eddike og vegetabilsk olie. Om vinteren, når jeg vil have lyse retter, tilføjer jeg bulgarsk peber af forskellige farver til salaten. Så får du et ægte optræden af ​​farver og smag!

Forbered fødevaren på listen og kog hurtigt kålssalat med gulerødder og eddike. Alle grøntsager vaskes og vi tørrer papirhåndklæder. Med kål fjerner vi de øverste plader.

Ingredienser til salat med kål, gulerødder og eddike

Bulgarisk peber er skåret i strimler.

Skær peber

Løg kan tages både hvid og rød. Vi skærer løgene med tynde fjer.

Skær løget

Gulerødder skæres også i strimler.

Skær gulerødderne

Skær kål tyndt med makulering eller kniv. Jeg plejer med mine hænder let mundkål, så den bliver blødere, blødere og lader saften.

Krydderkål

Alle de skiveskårne grøntsager overføres til en skål. Stir, tilsæt salt og sort jord peber.

Drys med salt og peber

Hæld i eddike og vegetabilsk olie. Bland igen alle ingredienserne i salaten med dressing og lad salaten stå i 10 minutter.

  Rødesalat med smeltet ost

Hæld i eddike og olie

Vi lægger den tilberedte salat i en salatskål, drys med persille grøntsager og flager af paprika og serverer salat med kål, gulerødder og eddike til bordet.

Salat Opskrift med Kål, Gulerødder og Eddike

Bon appetit! Saftig, velsmagende, lys og meget nyttig!

Billede af salat med kål, gulerødder og eddike