Næbensalat med gulerødder og æbler er en nyttig mad ikke kun for vegetarer, men også for folk, der holder sig til den rigtige ernæring.

Ingredienserne

Næsehorn – 200 g

Gulerødder – 150 g

Apple – 200 g

Rosiner – 50 g

Salt – efter smag

Peber sort jord – til smag

Vegetabilsk olie – 2 el.

Citronsaft – efter smag

  • 83 kCal
  • 20 min.

Madlavningsproces

Hvis du kan lide nyttige og lavt kalorieindhold, skal du tilberede en rodesalat med gulerødder og et æble og hygge dig med en harmonisk kombination af grøntsager og frugter. Salat kan tilberedes ikke kun til morgenmad, men også til en lys middag. Især denne skål vil blive værdsat af alle elskere af sund mad. Alle grøntsager anvendes friske og mister ikke deres nyttige kvaliteter i den tilberedte parabol.

Tilberedt salat bør ikke koges i store portioner, da det over tid mister sin smag.

Til madlavning, tag disse produkter.

Ingredienser til rodsalat med gulerødder og æbler

For at forbedre smagen foreslår jeg at tilføje lidt rosiner. Før du bruger det, skyll det i rindende vand og hæld kogende vand i 10-15 minutter. Efter at rosinerne er bløde, hældes de i en sigte og tillader at dræne væsken, tørre med et papirhåndklæde.

Hæld rosiner med kogende vand

Næbbet er en ret interessant rodafgrøde, og du finder det ikke altid i butikker. Men på markedet kan man finde den. Skyl det og fjern skræl, ved hjælp af en grøntsagsskiller. Skære tynde plader. Eller brug en gitter til koreanske gulerødder.

Skær næbene

Skyl gulerødderne. Det er bedre, at det var sødt og saftigt. Afskal huden. Skær også i tynde strimler eller hugge på en koreansk rist. Du kan bruge en almindelig stor rivekniv.

Skær gulerødderne

Apple tilføjer altid i slutningen, så det har ikke tid til at mørkne. Skræl kan om ønsket fjernes. Skær frøboksen ud. Kød skåret i små stykker. Enhver sød og sur sort med tæt pulp vil gøre.

Skær æblet

Skiveskårne æbler hæld citronsaft.

Hæld i citronsaft

Tilsæt rosiner, salt, jordet sort peber. Rør og sæson med vegetabilsk olie. Rapsalat med gulerødder og æbler er klar.

Tilsæt rosiner, salt, peber og smør

Bon appetit!

Foto af rodsalat med gulerod og æble

Opskrift på rodsalat med gulerødder og æbler