Hake er den mest nyttige, velsmagende og bekvemme repræsentant for torskesten. Hans kød indeholder mange vitaminer, mineraler, proteiner og fedtstoffer. På basis heraf kan du lave en hel kogebog, og kulmuleben ser ud til at bare søge en undskyldning for hurtigt at hoppe ud af fileten. Fiktion? Det er det. Lad os kende ham bedre …

Kort information

Heck tilhører familien af ​​Merlusus, bor i havets saltvand og er fanget i lavt vand. Længdehake kan nå op til en og en halv meter, men meget oftere er det kun 30-40 centimeter.

lille fisk på isen
3 fisk Hake
Hakefilet
kulmule stykker

Heck er meget attraktivt fra et kulinarisk synspunkt, fordi der er meget få knogler i det, som også er meget nemme at fjerne. Hakekød anses desuden for at være magert og kan bruges som kosthold i en persons kost.

I frisk form opbevares kød af denne fisk ikke lugten og smagen, så de udsættes for hurtig frysning. Og som hele kadaver og færdigretter.

værdi Beløb pr. 100 gram
Kalorisk værdi af kulmule 86 kCal
fedtstoffer 2,2 gram
proteiner 16,6 gram
vand 79,9 gram
Mættede fedtsyrer 0,6 gram
kulhydrater 0 gram
vitaminer A, B1, B2, B6, B9, C, E, PP
mineraler Kalium (335 mg.), Calcium (30 mg.), Magnesium (35 mg.), Natrium (75 mg.),
Fosfor (240 mg.), Kolesterol (70 mg.).

Nyttige egenskaber af kulmule

Kød kulmule “skygger” fyldt med nyttige stoffer, som omfatter de vigtige mineraler, såsom calcium, phosphor, jern, zink, iod; vitaminer PP, B, A, E og C, såvel som fordøjelige proteiner.

På trods af at kulmule betragtes som en magert fisk, indeholder den en masse nyttige omega-3-syre. Især angår kaviar. Derfor, hvis du har en antydning af diabetes, hjerte-kar-sygdomme eller hypertension, så prøv meget at købe kulmule sammen med kaviar.

  ål

Forresten har forskerne bemærket, at kaviarhake også har en meget gunstig effekt på centralnervesystemet, skjoldbruskkirtlen og endda det seksuelle system af mennesker.

Ud over de ovennævnte plusser slipper elskere af denne fisk med hver ny del af giftstoffer og frie radikaler, samt opretholder det ønskede niveau af sukker i blodet.

Kontraindikationer

Faktisk anbefales dette produkt til alle, selv børn. Derfor er den eneste kontraindikation allergi.

Det er vigtigt, at panden kun fryses én gang og lagres af teknologi. Ellers efter at han optøning af isblokke bliver en strukturløs smagløs nonsens, passer kun til “fodring” skraldespand.

Så vi må lære at skelne friskfrosne fisk fra træg dårlig dårlig smag.

Rådgivning til købere

Hovedkriteriet for kulmulekvalitet er forholdet mellem slagtekroppens størrelse og vægt. En god fisk bør være moderat tung.

Hvis formularen kulmule vejer ikke mere end 200 gram, og vægten viser alle 400, skal du være opmærksom på, at fabrikanten har forsøgt at herlighed og fra hjertet “mæt” dit produkt vand. Derfor er du og betaler for meget for et produkt to gange, og ikke får fisk og en bunke af revet fibre is.

Hakefilet med sauce
Hakefilet bagt med løg
Hakefilet i breading
stegt kulmule

Bør imidlertid ikke tykt lag is på glasur fisk stadig være ellers under opbevaring den er tør og miste smag og lugt.

Universal kulinarisk rådgivning

Som vi sagde ovenfor, med kulmule kan du lave hundredvis af retter. Især denne fisk er god til hakket kød, fordi det næsten ikke har nogen knogler. Men pokker er fremragende, og det viser sig helt. Det skal dog huskes, at hans kød er temmelig tørt. Når du kager kulmule, skal du derfor regelmæssigt “våd” med en fed sauce eller bouillon.

  कोलेस्ट्रॉल। भोजन में कोलेस्ट्रॉल सामग्री। रक्त में कोलेस्ट्रॉल को कम करने वाले उत्पाद।

Af samme grund er det bedre at dække med en dej eller et tykt lag af brødkrummer ved stegning. Nå, madlavning kulmule i vandet og et par specielle ikke skiller sig ud. Er det da kan skålen serveres med creme eller creme sauce.

Hvordan laver man fiskekager?