Koteletter i mikrobølgeovnen fremstilles i rekordtid og fra det absolutte minimum af ingredienser: de behøver ikke bindemidler og fedtstoffer.

Ingredienserne

Hakket kød – 250 g

Løg – 1 stk.

Hvidløg – 1 tand

Salt, peber – efter smag

  • 204 kCal
  • 15 min.

Madlavningsproces

Elsker jeg en mikrobølgeovn? For det faktum, at det er meget bekvemt at forberede små portioner. Jeg har normalt en uges ædle – jeg er en søn! Sønnen kan ikke lide det samme mange gange i træk. Hvis jeg laver en hel pande af koteletter – godt, kan man spise en gang, godt to … men der er de meget! Derfor koteletter i mikrobølgeovnen – dette er for os den mest optimale mulighed – hvis der er hakket kød, så vil jeg i to minutter lave to friske kålpatties på 15 minutter!

Hvad der ellers kan betragtes som et plus af koteletter i en mikrobølgeovn – de behøver ikke et gram bindemiddel, og du kan endda uden fedt (i hvert fald hvis kødet er fedt). Under alle omstændigheder kræves der ikke olie i mikrobølgeovnen til stegning. Hvad du ser her er en blanding af svinekød med oksekød, halvt til halvt.

Ingredienser til koteletter i mikrobølgeovn

Løg er på en lille rist, hvidløg er presset gennem en presse. Nå, eller tre på riflet.

Grate løg og hvidløg

Vi forbinder alle komponenter i fyld.

Tilslut komponenterne i fyld

Mnem og bland fyldet, så det bliver tæt. Hvis du har stærke pakker, kan du binde i en taske og slå på en glat overflade.

Rør hakket

Vi danner ud af hakket kød 2 koteletter, vi lægger dem i retter til en mikrobølgeovn. Låget til denne opskrift er i princippet ikke nødvendigt, bortset fra at kun dig selv elsker det mere.

  Koteletter med hakket kød uden brød

Form burgere

Da mikrobølgeovne overhovedet – med forskellig kraft, siger jeg dette: Vrid koteletterne i en mikrobølgeovn med maksimal effekt, indtil væsken udsendt fra dem koger, og det resterende gennemsigtige fedt vil ikke udlede en karakteristisk crackling. Jeg har 800 watt i 6 minutter.

At stege koteletter

Nu skifter vi koteletterne med en spatel for at smøre overfladen med smurt fedt, lad dem være på den anden side og skru i mikrobølgeovnen i yderligere 2 minutter for at danne en skorpe. Nå, jeg har 2 minutter.

At stege koteletter i en mikrobølgeovn

Det sidste øjeblik – en lækker brun væske dannet i olien, aftør overfladen af ​​koteletter, så den smøres på dem.

Opskriften på koteletter i mikrobølgeovn

Så det viser sig, at udseendet af koteletter fra mikrobølgeovnen – normale rødmelke koteletter, og hvad angår kalorier, de opnås, som om vi kogte dem til et par.

Billede af koteletter i mikrobølgeovn