Kage “Kartoffel” fra marcipan er et forbløffende realistisk mesterværk fra en formet marcipan, til fremstilling af hvilke former der ikke er nødvendige.

Ingredienserne

Marsipan – 500 g

Prunes – 5 stk.

Rom – 2 el.

Kanel – 1 spsk.

Kakao – 1 el.

  • 500 kCal
  • 7 timer

Madlavningsproces

Den tyske kage “Kartoffel” fra marsipan – en opskrift, der desværre dør ud – er ikke set i salg i mange år. Kagen blev erstattet af de enklere i produktionen af ​​slik “Kartoshka”. Men når man ser på dem, så uden kager er det helt uklart, hvorfor disse ting pludselig kommer op – “Kartofler”, så?

Og hvorfor? Fordi kvalitativ marcipan “Kartofler” kun kan fremstilles manuelt, uden nogen form, er dette stykke arbejde. Og det ved du nu – en ting og dyre og sjældne. Nå, hvis til salg. Og hvis for dig selv – det er bare rigtigt. Her bliver alle minuserne skarpt til plusser.

Opskrift på kartoffel

Forresten kan marcipan til en kartoffel “Kartoffel” også laves selvstændigt.

Fyldningen til marsipan kartofler behøver ikke at være fra blommer med rum, der er mulighed for en bred vifte af muligheder – helt op til restene af kager og bagværk – sandheden også med rom. Du kan lave “Kartofler” i forskellige størrelser: små – med svesker og store – med en kiksmasse.

Ingredienser til kage

Snedkerne suger i rum i mindst 6 timer, men bedre – for en dag. Bærene skal blive bløde og den skarpe duft af alkohol med høj alkohol – næsten fordampe.

Soak svesker i rom

Marsipan knuste, tilsættes det eller rester af rom fra marinerede svesker eller en skefuld frisk.

Vi finjusterer marcipan

Vi blander marcipanmassen på ny, allerede med rumsmag. Mesim hænder, kolde marcipan – smuldrende, det gør hænderne af hænder plastik.

Vi blander marcipan

Opdel marcipan i omtrent lige store portioner. Jeg vil have 5 kager, men jeg vil vise dig, bare i tilfælde af slik, hvis du ikke kan lide kager.

Vi deler marcipanen i marmor

Billets til kager ælte i bløde pandekager, i midten placerer vi svesker, gennemblødt i rom. Nå eller en anden stuffing.

Vi sprede fyldet på marcipankagen

Vi danner noget som en kartoffel. Portrætlignninger hidtil behøver ikke at opnå, du behøver bare en række kartoffellignende gizmos.

Vi danner kartofler

Nå, slik “Kartoshka” er derfor små marmor fra marsipan. Jeg så et par gange og forsøgte at lave en marcipan “Kartoffel” i former som formen af ​​den sædvanlige kage “Kartofler”, men jeg bruger ikke så mange efterspørgsler – kager har en stor del af kagen – det er i lighed!

Kager og slik

Med slik “kartoffel” kan du bare gøre det: rullet i kakao eller en blanding af kakao og kanel – og det er det, og det er klar.

Marcipan slik

Det er sværere med kager. De er drysset for hånd, i små portioner, og derefter jordet på overfladen. På mig – i ren tilstand en kanel, kan der være en blanding fra kanel og kakao eller ren kakao. Derfor kan du få både lysere og mørkere “Kartofler”.

Drys med kanelkager

Nå og det vigtigste øjeblik – øjnene, der giver disse kager sådan dødelig lighed med denne kartoffel! Øjne vominayutsya i de områder af kartofler, som synes at du er egnet til dette. Du kan gøre det med en pind, eller konditorerne har sådanne tilpasninger til at arbejde med mastik, som en billedhuggeres redskaber, eller … Jeg har lige rullet et lille tæt rør fra et stykke folie. Jeg dyppede røret i restene af rom fra pickling af svesker, derefter i kakao, og så smider jeg et kikkehul. Nogle opnås øjeblikkeligt som det skal, andre kan være lidt smurt med en finger.

Alt, kartoflen “Kartoffel” fra marsipan er allerede klar. Det næste skridt er ikke for de kopier, der sælges eller til gaver, men til præsentation, som som sagt et sted vil ikke blive flyttet og rørt.

Gøre øjnene

Så hvis der er et ønske, er det muligt at tage stille små stykker rå marsipanmasse og lave små kimplanter på nogle øjne. Men det vil ikke være muligt at transportere det, de falder for let.

Færdige kager

Mærkeligt, som det kan synes, er kartoffel “Kartoffel” ikke lavet til Halloween. Ingen forbyder dig, men traditionelt er en julopskrift. Hvis nogen husker det i eventyret om nøddeknækken, handlede det om nogle slags figurer fra marcipan. Så, formet eller støbt marcipan er en traditionel jul eller påske dainty. Bare for at lave en kage “Kartoffel” var formularerne bare ikke nødvendige, og billedhuggerens evner kunne det også gøres af hver sælger af slik eller hver værtinde. I vores tid, når man køber en uniform, er det ikke noget problem, den marcipankage “Kartofler” fra daglig brug, efter min mening tværtimod viste sig næsten.

Opskrift på kartoffel

Jeg fandt i begyndelsen af ​​det 21. århundrede på Nürnbergs julemarked et par stande med “Kartashi”. Du kan forestille dig, hvilken fornemmelse det var for alle udlændinge med kameraer! Da Nürnberg Bazaar præsenterer bare de højeste krav til design af stande, så det sjove ideer der, når kager ligger enten i kurve eller i trækasser. Det første indtryk – generelt chok og fuld glidning af hjernen. Fordi du ser en naturlig TATER blandt alle slik, slik, peberkager og anden skønhed der. Nå siger jeg det til dem, der måske pludselig begynder at lave en masse “Kartofler”. Mit noget og på en plade passer. Selv om … Jeg synes, læg en tallerken “rå kartofler” på festbordet uden advarsel og forklaring, og tag derefter en, bide af og sig: “Meget velsmagende!” – Det er også en god ide. Alligevel bliver det klart, at værtinden ikke længere hældes.

Kage