Kurpitsa vadelmasta – juoma ja jälkiruoka pullossa. Yksinkertainen, maukas ja miellyttävä virkistävä hoito neljällä ainesosalla.

Ainesosat

Vesi – 900 ml

Vadelma 400 g

Sokeri – 200 g

Tärkkelys – 60 g

Kylmä keitetty vesi – 100 ml

  • 66 kCal
  • 20 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Raspberry jelly on herkullinen, paksu, virkistävä juoma, jolla on runsaasti makua ja aromi vadelmasta. Yksinkertainen ja vaatimaton valmistaa herkku, joka miellyttää koko perheelle. Juoma on valmistettu minimaalisista ainesosista, ja siinä on luonnollinen kirkas kirsikka aromi ja erittäin viettelevä maku, joka kiehtoo sekä lämpimässä että jäähdytetysti. Melko paksu jo kuumassa muodossaan, kun se jäähtyy, purppuranpunainen kisseli jäätyy vieläkin enemmän ja muuttuu appetisoivaksi, säteilevän, pehmeän rubiinin hyytelöksi. Siinä ilmenee lähes kaksi ruokaa yhdessä – juoma ja virkistävä jälkiruoka, ja jokainen vaihtoehto on erilainen omalla tavallaan. Kokeile sitä!

Resepti vadelmahyytelöön

Jyvän valmistamiseksi vadelmasta tarvitset tällaisia ​​ainesosia.

Ainekset vadelmahyytelöön

Mittaa kattilassa vadelmia ja sokeria.

Kaada sokeria vadelmiin

Kaada 900 millilitraa kylmää vettä, sekoita kaikki hyvin ja tuo seos kiehuvaan korkeaan lämpöön.

Kaada veteen

Kun vesi kiehuu, vähennä lämpöä niin, että vettä keitetään kevyesti ja kypsennä seosta 5-7 minuuttia, jotta vadelma antaa makua ja makua.

Kiehauta vettä vadelmilla

Sitten kantoi seos, pyyhi marjat siiven tai purista, jotta kaikki luut poistetaan.

Siivilöi komposti seulan läpi

Huuhtele vadelmaliemi uudelleen kiehumaan.

Keitä crimson-komposti

Liitä erilliseen astiaan 100 ml kylmää keitettyä vettä tärkkelykseen ja sekoita perusteellisesti jättämättä kokkareita.

Valmista vesi ja tärkkelys

Vadelmahyytelö, joka on valmistettu reseptin kuvauksessa ilmoitettujen mittasuhteiden mukaan, muuttuu paksuiseksi ja jäähdytetyssä muodossa muistuttaa pehmeää hyytelöä. Jos haluat keskitisleen hyytelöä – lisää 2 rkl. tärkkelystä per 1 litra vettä ja vastaavasti 1 rkl. tärkkelys – jos haluat nestemäistä hyytelöä.

Laimennetaan tärkkelys vedessä

Juuri ennen kuin sekoitetaan vettä ja tärkkelystä vadelmaliemiin, sekoita uudelleen perusteellisesti. Kun vadelma-liemi kiehuu, vähennä tulta mahdollisimman pieneksi ja liotus sekoitetaan jatkuvasti, kaada veteen laimea ohut tärkkelys. Seos alkaa melkein heti paksuuntua.

  Kisseli mustaherukasta

Keitä hyytelö

Lisää tulipaloa keskipitkällä ja sekoittaen jatkuvasti, jolloin seos kiehuu. Kun seos kiehuu uudelleen, sammuta lämpö. Jotta estettäisiin kalvon muodostuminen pinnalle, ripottele jäähdytyspieni hyytelö 2-3 sokkolla.

Valmis vadelmahyytelö

Vadelmahyytelö on valmis! Voit käyttää hyytelöä lämpimässä tai jäähdytetysti riippuen mieltymyksistäsi. Bon appetit!

Kuva purppurahyydestä