Kødbrød i bayerske er en gammel opskrift, som er mere end to hundrede år gammel, og derfor er det helt muligt at lave mad derhjemme.

Ingredienserne

Svinekød – 400 g

Oksekød – 400 g

Fedt af svinekød – 200 g

Ice – 100 g

Salt melkokristallicheskaya – 1 spsk.

Marjoram – 1 spsk.

Smøre smøre formen – 1 spsk.

  • 317 kCal
  • 2 timer 10 minutter.

Madlavningsproces

Kødbrød i bayerske – dette er bedstefar til alt kødbrød, den allerførste registrerede opskrift på retter af denne art. Hans opfindelse er relateret til en meget reel historisk figur: skålen blev opfundet til sin herres personlige kok besteg den bayerske trone i 1776, kurfyrsten Charles II.

På den ene side er dette kødbrød meget forskelligt fra det sædvanlige for os i konsistens. På den anden – det er opskriften på forloren hare i hjemmet til at gentage den nemmeste, fordi vores køkkenudstyr, selvfølgelig, kan ikke konkurrere med dem, der har de mest professionelle producenter af farsbrød, men det er absolut bedre end den, der besad slagteren slutningen af ​​det attende århundrede!

Hvad består bayersk kød af? Fra svinekød og oksekød. Oksekød bør ikke være mere end svinekød. Svinekød bør være olieagtig. For at være sikker på at den er fed nok, kan du tage rent svinefedt, men ikke mere end 20% af den samlede mængde kød. Selv i kødet brød i bayerske skal være knust is (den nødvendige teknologiske komponent).

Påkrævede krydderier – salt og marjoram. Acceptabel – oregano, muscat farve, tør ingefær, peber. Afvisning – løg, hvidløg, chili, karry.

Til smøring af støbeformen er ethvert fedt, der ved frossning bliver hårdt og egnet til høje temperaturer, egnet. dvs. alle animalske fedtstoffer er egnede, og de fleste grøntsager (undtagen kokosolie) – passer ikke.

Det er alt sammen. Mere i kødet brød i bayerske intet bør ikke være. Intet brød, ingen stivelse, mel, æg og andre bindemidler. Hverken indeni eller for sprinklerformer. De bør ikke være på alle i enhver tysk farsbrød, fordi alle farsbrød – det er en ren ikke-kappeklædte pølse til brød uden nogen relation. De er simpelthen bagt i brødformer.

Ingredienser til kødbrød i bayerske

Den første operation er at knuse alt kødet (og bacon, hvis det bruges) i små stykker, der passer til kværn. Hvis der er årer – vi renser fra årer.

Skær kødet

Bland kødet med krydderier og sæt i fryseren i 30-60 minutter. I løbet af processen omrøres så kødet er jævnt glaseret.

Drys kød med krydderier

Vi smeder metalformen indefra med dyrefedt og sætter det også i fryseren.

Smør formen med fedt

Mens kødet fryser, knuse vi isen mindre, så det ikke bryder kødkværnen. Knust, den skal pr. 1 kg kød være mellem 100 og 300 gram. Straks efter knusning sættes isen tilbage i fryseren.

Rassdrobit is

Vi ruller kødet gennem en kødkværn med en lille dyse.

Vrid kødet i en kødkværn

Rør i ishakket kød og kast hakket kød i en kødkværn på den anden cirkel, også gennem en lille dyse. Ideelt set skal du bruge pølse cutter. Det er takket være ham, at fabrikkens kødbrød er så elastisk og fininddelt, mere som pølse. Vores vil være meget grovere. Men vores er nøjagtig den samme som det første bayerske kødbrød to eller fire århundreder siden. Nå, det var det endnu endnu grovere – der var endnu ingen kødkværn endnu.

Sæt is på is

Vi laver ovnen op til opvarmning til 170 ° C. Ovnen sætter vi en skål med vand.

Dobbelt promoloty hakket ælte et par minutter med en mixer med pagaj for en stram test – så det komprimeres, udkasterladning overskydende luft, som forbliver efter kødhakkemaskine. Det er endnu bedre at bruge en fødevareprocessor med en stor skrue, den ene endnu tættere på en pølse cutter.

Knead forcemeat

Vi ekstraherer støbeformen med det frosne fedt og tæpper det tæt ind i det.

Sæt fyldningen i formen

Hvis du vil, kan du lave en kniv på overfladen af ​​hakket kød. For bayerske kød brød sætte hakket diamanter. Hvorfor? Kig på serviet, som er synligt i fotografierne med det færdige produkt. Bayerns flag er en hvid og blå diamant. Derfor er denne slags kødbrød ikke et hak. Under den anden kan være en anden, men under den bayerske – eller nej eller diamanter. Det er som et mærke.

Skær fyldningen i stykker

Vi bager kødbrød i bayersk i forvarmet til en temperatur på 170 C ovnen på et gennemsnitligt niveau på 90 minutter uden luftcirkulation. Efter den første time bagning tager vi en skål vand ud af ovnen, som var under.

Foto af bayerske kødbrød

Det resulterende kødbrød med dens konsistens er elastisk og let skåret.

Opskriften på kødbrød i bayerske

Det kan indtages både varmt og koldt.

Kødbrød i bayerske