Jelloitettu piirakka, jossa on lihaa, on hyvin ravitsevaa, se täyttää nälän heti, ja samalla se antaa paljon iloa makuun koko perheelle.

Ainesosat

Sianliha – 300 g

Sipuli – 1 kpl.

Kasvisöljy – 2-3 ruokalusikallista.

Suolaa, pippuria – makua

Kefir – 1 lasi

Vehnäjauho – 7-8 rkl.

Leivinjauhe – 1 tl.

Kananmunat – 1 kpl.

Majoneesi – 2 rkl.

  • 239 kCal
  • 40 min.
  • 20 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Herkulliset ja nopeat piirakat ovat ehdottomasti sopivia pöydälle, ja jos piirakat ovat myös runsas, niin koko perhe, varsinkin miespuoli, on tyytyväinen. Tänään haluan tarjota sinulle keitetyn piirakka nestemäisen lihan kanssa – vain erinomaisia ​​tuloksia.

Liha sopii kaikille, otin sianlihan. Pie tämä piirakka voi helposti palvella sinua lounaalle, lisää vain suolakurkkua tai salaattia tuoreita vihanneksia, se nopeasti ja herkullisesti. Cake viittaa jellied, joten se on erittäin helppo kokata. Pyynnöstä voit lisätä mausteita tai vihanneksia kakkuusi.

Valmistele kaikki luettelossa mainitut aineosat.

Ainekset taikinakakulle lihaa

Sianliha huuhdellaan ja kuivataan. Leikkaa liha keskikokoisiksi paloiksi. Polttimo on kuoritettava ja huuhdeltava. Leikkaa sipulit puoliksi renkaiksi tai kuutioiksi – kuten haluat.

Leikkaa sipulit ja liha

Vuonna syvä kulho, ajaa yksi iso kanamuna, kaada kefir, rasvapitoisuus ei ole väliä, minulla on jogurtti 2,5% rasvaa. Lisää maustettu pippuri, suola.

Yhdistä kefiiri, muna, suola ja pippuri

Lisää majoneesi kulhoon. Sekoita kaikki ainesosat sekoittimella tai vispilällä tai voit käyttää myös upposekoitinta.

Laita majoneesi

Kaada kulhoon vehnäjauhoja, lisää leivinjauhe. Jauhot saattavat tarvita hieman enemmän tai vähemmän, kaikki riippuu jogurtin ja majoneesin rasvapitoisuudesta sekä vehnäjauhosta.

Lisää jauhot

Taikinan on oltava tiheä.

Sekoita taikinaa

Sianlihaa sipuloituu hyvin palamaan, lisää suolaa ja pippuria.

Paista sipulit lihalla

Ota lämpöä kestävä muotti. Siirrä lihaa siihen sipulilla.

Aseta sipuli lihaan

Kaada taikina lihan yli. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Uunissa olevan lomakkeen järjestämiseksi leipoa taikina ja liha kakku noin 30 minuuttia, mutta silti ohjata uunin erityispiirteet. Valmis tarjoamaan kakkua pöydälle.

  Lentävä piirakka kirsikoilla

Kaada liha taikina

Bon appetit!

Resepti taikinakakulle lihaa

Pie taikina lihaa