Paistettua perunaa, jossa on lihaa ja sieniä, on runsas ja maukkaita ruokia perhepäivälle! Vaikka juhla-ateria voi …

Ainesosat

Sianliha – 300 g

Perunat – 400 g

Champignonit – 250 g

Sipuli – 1 kpl.

Oliiviöljy – 2 rkl.

Suolaa ja pippuria musta maata – maistaa

Voi – 1 rkl. (Valinnainen)

  • 142 kCal
  • 40 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Tänään me valmistamme yksinkertaisen ja runsas illallisen koko perheelle – paistettuja perunoita, joissa on lihaa ja sieniä.

Lihavalmisteena on sianlihaa ja sieniä sieniä. Voit ottaa ja osteri sieniä tähän ruokalajiin, mutta sitten niitä pitäisi keittää 5-7 minuuttia kiehuvaan suolattuun veteen.

Tämän yksinkertaisen astian valmistamisen ominaisuus on sekvenssi, jossa ainesosat lisätään pannuun. Ja tämä on tärkeää, koska kaikki kolme osaa, sianliha, perunat ja sienet vaativat erilaisia ​​kypsennysaikoja.

Joten, jatkamme. Valmista kaikki tuotteet luettelossa. Voit lisätä lautasen mausteisiin ja mausteisiin. Ruoan lopussa lisää hieman voita, et voi lisätä.

Ainekset paistettuja perunoita varten lihan ja sienten kanssa

Ottaen huomioon, että sianlihaa valmistetaan pidempään kuin muut astian aineosat, se on leikattava hyvin ohuiksi ja pieniksi paloiksi.

Leikkaa liha

Paistinpannussa lämmitä kasviöljy ja paista sianliha korkealla lämmöllä 7-8 minuuttia sekoittaen. Lihan pitäisi punastua.

Paista lihaa

Hiuslamput puhdistetaan, minun, hatut poistavat kalvon ja leikataan sienet puolikkaiksi tai neljänneksi, jos sienet ovat suuria. Sipulit leikataan puoliksi renkaiksi.

Leikkaa sipulit ja sienet

Lisää sieniä paistinpannuun sipulilla ja suojaa kaikki vihannekset yhteen 5-7 minuutin ajan. Vihannekset antavat mehua lihalle, ja se alkaa valmistautua sisälle.

Pistä sipulit ja sienet lihaan

Näin sienet rakeutuvat ja sipuli muuttuu läpinäkyväksi.

Paista lihaa sieniä

Perunat puhdistetaan ja leikataan erittäin ohuiksi lohkoiksi.

Leikkaa perunat

Lisää perunat paistinpannuun, suolaa ja pippuri lautasen maun mukaan.

Kaada suolaa ja pippuria

Nyt paista perunat, joissa on liha ja sienet, kunnes perunat on kokonaan keitetty keskilämmöllä. Älä unohda sekoittaa perunoita. Tässä vaiheessa voit lisätä suosikki-mausteita, mausteita tai tuoreita hienonnettua tilliä tai persiljaa.

5 minuuttia ennen ruoanlaittoa, lisään yleensä 1 rkl. voita, vähennä tulta mahdollisimman pieneksi, peitä paistinpannu kannella. Viiden minuutin kuluessa perunat tulevat hieman pehmeämmiksi, mutta säilyttävät niiden rapeuden.

Paistettua perunaa, jossa on lihaa ja sieniä

Tarjoamme paistettuja perunoita, joissa on lihaa ja sieniä, joissa on suolakurkkua tai tuoreita vihanneksia.

Resepti paistettuja perunoita varten lihan ja sienten kanssa

Bon appetit!

Kuva paistetuista perunoista, joissa on lihaa ja sieniä