Hedelmähanasta, jossa on sieniä ja sipulia, on herkullista, vähärasvaista puuroa, joka on ruokahalua ja maukasta ruokaa, joka sopii paitsi paastoihin …

Ainesosat

Perlovka – 150 g

Porkkanat – 1 kpl.

Oyster-sienet – 350 g

Sipuli – 1 kpl.

Mustapippuria

Kasviöljy – 4 rkl.

Suola – maku

Soijakastike – 2 rkl.

Humala-Suneli – maku

  • 107 kCal
  • 1 h. 10 min.

Ruoanvalmistusprosessi

En ole erehtynyt, jos sanon, ettei helvetin ohraa ole niin paljon. Sitä kutsutaan myös “sirpaleiksi”, muistuttaen viskoosi armeijan puuroa tai sairaala-ruokaa. Ja helmi-ohra valmistelee pitkään, jotenkin liimataan yhteen ja sellainen on harmaata, ei kovin herkullista. Mutta itse asiassa nämä rouheet ovat korvaamattomia suolassa ja se voidaan lisätä täytemiseen kaali rullina.

Tänä päivänä valmistelemme herkullista, murusempaa helmenpuuroa sieniä, sipulia, porkkanoita ja voita. Se ei tartu ollenkaan, aina kuohkeaa ja maukasta. Jopa seuraavana päivänä, puuro säilyttää kaikki sen maun muistiinpanoja, se tarvitsee vain lämmittää tavalla, joka sopii sinulle. Ja jos yhdistät sen mausteiseen kastikkeeseen, adzhika tai kotiin marinadeja, et vedä korvaa)).

Valmistamme helmiharjasta sieniä ja sipulia, otamme seuraavat tuotteet.

Ainekset helmi-ohraa, sieniä ja sipulia

Helmirunko huuhdotaan hyvin ja kaada kylmää vettä. Anna turvota 20-30 minuuttia. Jos on aikaa, voit jättää sen pari tuntia. Muista, että ruoanlaittoon lisätään sen määrää 4 kertaa.

Liota helmi-ohra

Sienet puhdistetaan roskista, huuhdellaan ja leikataan. Oyster-sieniä ei saa kuorittaa.

Leikkaa sienet

Sipulit leikataan käteviin paloihin, porkkanoihin – olkiin tai voit grillata sitä korealaisella makralla.

Leikkaa sipulit ja porkkanat

Vastasyntyneellä helmioksella tyhjennä vesi, kaada paljon vettä ja keitä. Sitten tyhjennämme vettä, kuten makaronien kanssa, joten sinun täytyy olla tarpeeksi. Kun kiehuu vaahdon poistamiseksi, se muodostetaan tavallisesti pinnalle ja kypsennä helmiäispalkki 25 minuuttia. Tämän jälkeen tyhjennä vettä, huuhtele rumpu.

Laita kiehuva keitto

Laita hienonnettu sieni kätevään ruokaan tai pannulle. Huomaa, ettemme vielä lisää öljyä. Kattilan tai potin pohjan on oltava kuiva ja lämmitettävä tulessa. Sekoita sieniä, sinun täytyy saada kaikki neste pois niistä. Lisää kasviöljy vain. Nyt mikään ei estä sieniä paistamisesta. Se oli tällä hetkellä, sieni sieniä, ripottele pippuria ja humalaa suneliä. Kaikki mausteet välittömästi imeytyvät, kuten sieni. Paista kunnes miellyttävä blush.

Paista sienet

Lisää sitten sipulia ja porkkanoita. Sekoitetaan, paista kaikki yhdessä 5-10 minuuttia.

Lisää sipulia ja porkkanoita

Kun sienet, porkkanat ja sipulit vähenevät, ne näyttävät tästä.

Paista sieniä ja porkkanoita

Kun vihannekset paistettiin sienillä, helmi-ohra hitsattiin puolivälissä. Tyhjennä vesi kokonaan.

Hitsauta helmi-ohra

Yhdistä helmi-ohra sienten ja sipulien kanssa. Lisää noin puolet kupillista vettä, soijakastiketta, suolaa ja hauduta kannen alla vihannesten kanssa, kunnes keitetyt, tarkasta säännöllisesti lantiota pehmeydelle. Lisää tarvittaessa vettä.

Tämä on valmis puuropuuro, jossa on sieniä ja sipulia. Se ei ole ollenkaan harmaa, mutta kirkas porkkana-sieni)))

Valmis hopeaharja sienillä ja sipulilla

Bon appetit!

Kuva helmiarkista, jossa on sieniä ja sipulia

Resepti helmiharjasta, jossa on sieniä ja sipulia