Kasvismehu, kesäkurpitsa ja kaali kypsennetään yksinkertaisesti ja nopeasti, jos keittiössäsi on monivärike.

Ainesosat

Sydän – 470 g

Valkokaali – 520 g

Porkkanat – 190 g

Sipuli – 190 g

Tomaatti – 250 g

Bulgarialaista pippuria – 200 g

Tomaattikastike – 100 g

Vesi – 150 ml

Suola – maku

Pippuri musta maa – maistaa

Pepper tuoksuva maapinta – maku

Kasviöljy – 30 g

  • 41 kCal
  • 50 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Kesäkurpitsa ja kaali on vihannesmehua, joka on erittäin suosittu, varsinkin sadonkorjuukauden aikana. Kaikki markkinat ja valintamyymälät ovat täynnä vihanneksia, mausteisia yrttejä, ja monilla on kesämökkejä, joissa herkullisimmat kasvikset kasvavat, mitä tarvitsemme ruoanlaittopastille. Vihanneksia ehdotan valmistaa monimuuttuja. Jokaisella on oma malli, joten ruoanlaittoa ohjaa teidän tekniikka.

Tee seuraavista raaka-aineista vihanneskasvien kanssa kesäkurpitsa ja kaali multivarkassa.

Ainekset vihanneskasvan kanssa kesäkurpitsa ja kaali multivariate

Kuori sipuli ja porkkanat. Pese vihannekset juoksevalla vedellä. Keskustele paperipyyhkeellä. Kaulus leikataan satunnaisiin paloihin: kuutiot, puoli rengasta tai harkintasi mukaan. Porkkana leikkaa viipaleet tai arinaa suurella raastimella. Kaada kasvisöljy multivarkan kulhoon. Käynnistä “paistamisen” ohjelma. Lisää sipulia ja porkkanoita. Sekoita ja paista noin viisi minuuttia.

Paista sipulit porkkanoilla

Huuhtele tuoreita kesäkurpitsaa, leikkaa kuutiot tai brusochkami.Dobavte sipuliin ja porkkanoihin. Sekoita ja jatka sekoittamalla paistamista 5-7 minuuttia.

Laita kesäkurpitsa

Leikkaa kaali ohutsiipillä. Huuhtele bulgarialainen pippuri. Leikkaa kaksi puolikkaaseen, poista siemenet. Leikkaa olki. Paistetuille vihanneksille lisätään hienonnettua kaalia ja paprikaa. Sekoita ja paista noin 8-10 minuuttia.

Laita kaali

Huuhtele tomaatit, leikataan satunnaisiksi viipaleiksi. Vuonna kulhoon multivarka lisää tomaatteja, tomaattimehua, keitettyä vettä, suolaa, mustaa ja tuoksuvia paprikaa. Sekoita. Peitä kansi, käynnistä ohjelma “multipop” sammuttamalla 30 minuuttia. Monipainesäiliössä voit valmistaa paistettua paistoa tiiviisti suljetulla kannella 10 minuutin ajan “muhennos / vihannekset” -ohjelmalla.

Lisää tomaatit, mausteet ja tomaattipasta

Vihannesruiske kesäkurpitsa ja kaali multivarka oli mahdollista – voit palvella!

Laita vihannekset ulos

Bon appetit!

Resepti vihanneskastiketta kesäkurpitsa ja kaali monimuuttuja