Pilaf darált hússal, több ízben – egy tál gyors és nagyon ízletes, nem igényel különleges figyelmet – tegyen mindent egy tálba, egy óra múlva a pilaf készen áll!

Az összetevők

Darált hús – 300 g

Rizs – 1 pohár

Víz – 2 csésze

Sárgarépa – 1 db.

Hagyma – 1 db.

Száraz fokhagyma – 1/2 ts.

Barbaris – 6-8 db.

Só, bors – ízlés szerint

Növényi olaj – 40 ml

  • 171 kCal
  • 1 óra

Főzés

A darált húsos pilaf ízletes étel az egész család számára, ami tökéletes ebédre vagy vacsorára. Nagyon szeretem ilyen pilafot főzni, mert a multivarquetnek köszönhetően a főzési folyamat teljes élménysé válik, és mindig elégedett vagyok a rizs ideális elkészítésével.

A pilaf kitöltése bármelyikhez használható – csirke, pulyka, sertés, marhahús. Az én verziónál a csemegekortyú pulykafiléből és sertéshúsból áll, a húsmennyiség egyenlő. Ha kívánja, tetszése szerint bármilyen fűszert vagy zöldséget is hozzáadhat.

Készítse elő a pilaf sütéshez használt termékeket darált hússal multivarkon. Ha húst vettél – töltsd be.

Összetevők pilaf darált húsban többváltozós

Egy nagy hagymát és nagy sárgarépát meg kell tisztítani és öblíteni, a sárgarépát hosszúkás csíkokra vágni és a hagymát közepes méretű kockákra vágni.

Vágja le a hagymát és a sárgarépát

A csészében multivarki öntse a növényi olaj, dobja a zöldségeket. Adjuk hozzá a darált húst a zöldségekhez és állítsuk be a “sütés” módot. Süssünk minden összetevőt öt percig.

Tegye zöldségeket a zöldségekbe

Készítsünk rizst a pilaf számára.

Készítsd el a rizst

Öt perces sütés után öntsünk rizst a tálba, adjunk hozzá borostyát, sót és borsot, és adjunk hozzá száraz granulált fokhagymát.

Öntsük a rizst

Öntsünk egy tálba multivarka két pohár forró vizet. Keverjük.

Öntsük a vízbe

Távolítsa el a tálat a multivárkában, kapcsolja be a “Kasha” módot, főzzön egy órát. Végül vegyen egy mintát a sóval, ha szükséges, adj hozzá még többet. Mindent megteszünk, többféle változatban, darált húsban főzve, és a táblákon szolgálnak.

  Pilaf con petto di pollo in multivark

Telepítse a programot

Bon appetit!

A pilaf receptje a darált húsban egy multivarkban