Tomater, saltet i en spand eller en tønde til vinteren, var ikke så længe siden spredt overalt i landsbyerne. Dette er de mest lækre og sunde tomater.

Ingredienserne

Tomater – 1 kg

Fennikel greens – 10 g

Hvidløg – 3 tænder

Peber ærter sort – 5 stk.

peber duftende – 5 stk.

Bay leaf – 2 stk.

Peberrods blade – 1 stk.

Currant blade – 3 stk.

Salt – 1-2 spsk.

Vand – 1 l

  • 20 kCal
  • 12 timer

Madlavningsproces

Tomater, saltet i en spand eller en tønde til vinteren, var ikke så længe siden spredt overalt i landsbyerne. Dette er de mest lækre og sunde tomater – de er gæret af den resulterende mælkesyre, har en lidt hård sød og sur smag. Sådanne tomater er en god forretter til kogte kartofler, shish kebabs. En de mangler – for hurtigt “puff”, dvs. tabe elasticitet, fylde med gas og briste, derfor åbner en spand eller krukke. Sådanne tomater bør spises så hurtigt som muligt – helst i den første dag.

Når tomater saltet i tønder, så bare gik ned til kælderen eller kælderen, hvor de blev opbevaret på et køligt, få tomater i skålen, og resten igen dækket med gaze og en træ cirkel – de har altid været, hvis han bare havde gjort. I forhold til en by lejlighed til fremstilling af saltede tomater til vinteren i en spand anbefaler jeg at tage til saltning små plastik spande.

Billede af saltede tomater i en spand til vinteren

For at forberede stærk saltning kan være blidt umodne, tomater, dild, hvidløg, peber, laurbærblad og korender peberrod blade, salt og vand.

Ingredienser til syltede tomater i en spand til vinteren

Først skal vi lave en pickle. Kog vand, salt, afhængigt af størrelsen af ​​tomater – 1-2 skeer. Hvis tomaterne er store, så vil der være mere saltlage mellem dem, hvilket betyder at du har brug for mere salt. I vandet tilføj straks et laurbærblad og ærterpeber. Kog saltlage og lad det køle af på et koldt sted – f.eks. På balkonen.

  Pickle russula cold way

Forbered saltlage

Vi forbereder plastikpande – vi vasker dem godt og tørrer dem, vi vasker tomater og grønne. Lad os også dræne vand.

Vask tomater og grønne

Spanden bør fastsættes på bunden af ​​snittet ark peberrod, solbær blade (hvis du saltning fald, på et senere tidspunkt, kan du tage de tørrede urter eller gøre, hvad vi har), fennikel greens, skiver hvidløg.

Sæt greens og hvidløg i en spand

Derefter punkteres tomater med et tandstikker ved bunden af ​​peduncle – dette vil gøre det muligt for tomater at salivere mere jævnt, de har en meget tæt hud. I det frie rum spilder vi grøntsagerne og grønt hvidløg – de bliver også lækre.

Sæt tomaterne

Fyld med en lidt varm eller helt afkølet saltlage.

Saltlage i saltlage

Vi lukker tomaterne med låg, du kan lægge den første 1-2 dage undertrykkelse. Når fermenteringsprocessen foregår – i 3-4 dage (dette er vist ved turbiditet af saltlagen og fraværet af bobler), til saltede tomater i en spand i vinteren gøre på et køligt sted – en permanent placering opbevaring.

Opskrift på saltede tomater i en spand til vinteren

En halv og en halv kan du prøve (du kan prøve og før, let saltede tomater er også meget velsmagende!).

Saltede tomater i en spand til vinteren

Færdiglavede saltede tomater i en spand til vinteren