Το πόδι του αρνιού ψημένο στο φούρνο σε φύλλα με φρέσκα βότανα και σκόρδο είναι ένα πολύ αρωματικό πιάτο.

Τα συστατικά

Αρνί γάτα – 1 τεμ.

Μαϊντανός – 1 δοκός

Βασιλική – 1 δέσμη

Αλάτι melkokristallicheskaya – 3 κουταλιές της σούπας

Φυτικό λάδι – 3 κουταλιές της σούπας.

Σκόρδα – 5 αστέρια

Πιπέρι – για γεύση

Κατόπιν παραγγελίας – καπνιστό κρέας – 10 g

  • 216 kCal
  • 1 ώρα 30 λεπτά.

Διαδικασία μαγειρέματος

Πριν ψήσουμε το πρόβατο στο φούρνο σε φύλλα, ας καταλάβουμε πρώτα γιατί πρέπει να γίνει αυτό. Υπό την έννοια ότι αυτό μας δίνει αυτή τη μέθοδο, και σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να προτιμά να ανοίξει το ψήσιμο.

Αρνάκι, ψημένο στο φούρνο με φύλλο – ένα πιάτο που μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κάλυμμα του προβάτου «κουβέρτα» σκόρδο, φρέσκα βότανα και τυρί. Οποιοδήποτε από αυτά τα τρία συστατικά είναι μια άμεση ένδειξη για να ψήνεται το πόδι στο φύλλο, παρά με ανοιχτό τρόπο. Οποιοσδήποτε από αυτούς με μια ανοικτή μέθοδο θα καεί.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα μέσω του οποίου μπορείτε να διαπιστώσετε ότι καλύτερα ψήνετε το πόδι σας σε φύλλα – αν δείτε ότι το κρέας δεν είναι πολύ λιπαρό. Σε τέτοια κομμάτια με ανοικτό ψήσιμο, ο μεγαλύτερος κίνδυνος υπερκατεψυγμένης. Αλλά, που ψήνονται σε φύλλα, δίνουν τη βέλτιστη ποιότητα κρέατος για κρύο προβάτου.

Λιγότερο ψήσιμο στο αλουμινόχαρτο – το κρέας δεν θα έχει μια εύγευστη τηγανητή κρούστα, την οποία προσωπικά εκτιμώ με το προβάτο.

Ο υπολογισμός των συστατικών είναι ο ακόλουθος: για κάθε πλήρες 500 g αρνιού χωρίς κόκαλο – 1 κουταλάκι του γλυκού. melkokristallicheskoy αλάτι, 1 κουταλιά της σούπας. φυτικό λάδι και 1-2 σκελίδες σκόρδου. Το πράσινο πρέπει να βρίσκεται σε μια συμπαγή δοκό. Χρησιμοποιώ μερικά ακόμα κομμάτια καπνιστού κομμένου σε φέτες – καθαρά για γεύση, αυτό είναι ένα προαιρετικό χαρακτηριστικό.

  Σαλάτα με κοτόπουλο, κρουτόν και τυρί

Συστατικά για ένα πόδι αρνιού ψημένο στο φούρνο σε φύλλα

Πριν από την προετοιμασία του κρέατος, ρυθμίζουμε το φούρνο να ζεσταθεί στους 250 C με κυκλοφορία αέρα.

Από το προβάτο, αφαιρέστε το κόκκαλο και ζυγίστε το κρέας για να υπολογίσετε την ποσότητα άλλων συστατικών.

Αφαιρέστε τα οστά

Το σκόρδο είναι καθαρό.

Ξεφλουδίστε το σκόρδο

Συνθλίψτε ή αλέστε το σε κρεμώδες πετρέλαιο, αλάτι, βότανα και σκόρδο. Θα πρέπει να πάρετε ένα αρκετά παχύ κολλώδες κολλώδες.

Αλέστε τα βότανα με βούτυρο, σκόρδο και αλάτι

Έβαλα στη θέση μου μερικά κόκαλα με κόκαλα.

Βάλτε το κρέας στο φύλλο

Από όλες τις πλευρές, κτυπάμε το κρέας με πράσινο μύδι.

Επαλείψτε το κρέας με ένα πράσινο μείγμα

Το τοποθετούμε σε ένα εντελώς κλειστό φάκελο από φύλλο αλουμινίου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε μέσο επίπεδο σε θερμοκρασία 250 μοιρών 20 λεπτών και έπειτα σε θερμοκρασία 180 μοιρών – 10 λεπτών για κάθε 500 γρ. βάρος, ακόμη και ελλιπείς.

Βιδώστε το κρέας σε αλουμινόχαρτο

Όταν ανοίγετε τη βαλβίδα, το αρνί θα πρέπει να αιμορραγεί. Μειώνουμε τη θερμοκρασία στα 160 και φέρνουμε το κρέας σε ό, τι θέλετε. Δεδομένου ότι πρόκειται να χρησιμοποιήσω ένα κομμάτι του κομμάτι για το κρύο τεμαχισμό, χρειάζομαι ροζ κρέας. Όπως μπορείτε να δείτε, διαθέτει ενεργά ένα θολό χυμό.

Η συνταγή για ένα βόειο κρέας που ψημένο στο φούρνο σε φύλλα

Φυσικά, αυτό το κρέας μπορεί να τρώγεται και ζεστό.

Αρνάκι αρνί ψημένο σε φούρνο σε αλουμινόχαρτο

Όπως μπορείτε να δείτε, το στρώμα λίπους σε αυτό το πόδι είναι πολύ λεπτό. Όταν το πόδι του αρνιού, ψημένο στο φούρνο σε αλουμινόχαρτο, εντελώς δροσερό και σκληραίνουν, λίπος εύκολα να αφαιρεθεί με μία ευθεία ραφή, και στη συνέχεια το αρνί μπορεί να κοπεί σε λεπτές φέτες για σάντουιτς.

Φωτογραφία ενός ποδιού αρνιού ψημένο στο φούρνο σε φύλλα