Zrazy on eräänlainen leipä, vain täytteenä sisällä. Tänään meillä on kalaa hölynpölyä, ja täyteaineena – keitetty muna ja sipuli.

Ainesosat

Jauheliha – 500 g

Munat – 4 kpl.

Leipä – 2 viipaleita

Sipuli – 1 kpl.

Vihreät sipulit – 4 viipaletta

Katkarapuja – 40 g

Maito – 1/2 cup

Suola – maku

Maapaprika maistaa

  • 104 kcal
  • 1 h. 20 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Yleensä zrazy on täytejuusto ja tämä ruokalaji jakautuu paitsi venäläisen keittiön lisäksi myös ukrainaksi, valkovenäjäksi, liettuaksi ja jopa puolaksi. Valmistele tällainen karsta voidaan valmistaa mistä tahansa jauhelihasta, olipa se liha, kala tai vihannes. Minusta aina piti särkyä enemmän kuin tavalliset leikkurit, ja täyttö on suosikkini – vihreiden sipulien keitetyistä munista ja höyhenistä.

Lapsuudestani minulle annettiin vain lihaa hölynpölyä, ja kun aloin kokata itseäni, yritin saada kaloja hulluksi, mitä todella piti. Minish ostaisin valmiiksi, se on erittäin kätevä, älä sekoita leikkaamalla kalaa ja hiontafilettä.

Tänään haluan tarjota sinulle resepti ruoanlaittoon tällaisia ​​leipiä – hölynpölyä täytteellä jauhemaisella hauki. Hanki maagisia ja mehukkaita maljoja, joita et vetä korvia! Kehotan sinua voimakkaasti, jos et ole koskaan kokeillut niitä.

Niinpä kalan munien munien valmistamiseksi tarvitset edellä luetellut tuotteet.

Ainekset kalan munien munien kanssa

Täyttämistä varten otin kolme munaa, jotka on keitetty. Täytä ne vedellä ja kypsennä noin 7-9 minuuttia. Sitten ne on jäähdytettävä.

Keitä munat

Kun muna on puhdistettu ja leikattu pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa munat

Siirrämme munat kulhoon leikkaamalla vihreiden sipulien pestyjä oksia ja sekoittamalla leikatut munat. Lisätään vähän suolaa ja jauhettua pippuria. Täyttö on valmis.

Liitä munat vihreillä sipuleilla

Samalla kun pudotamme täytteen ja käsittelemme täyttöä. Koska äyriäinen on puhdas, eli lisäämättä suolaa, mausteita ja kaikkea muuta, meidän on saatava se haluttuun tilaan. Laitoimme hienonnettua kananmunaa, lisätään suolaa ja jauhettua pippuria, sekoitetaan.

Lisää mausteet ja muna

Valkoisen leivän palasilla leikkaa kuori ja liota maitoon.

Laita leipä maitoon

Kun me puristamme liotetun leivän ja laita se sekoittimeen, laita myös sipuli siipikarjaan.

Laita leipä ja sipuli tehosekoittimeen.

Me jautamme ja lähetämme tuloksena olevan massan kalanhillolle, sekoitamme huolellisesti kaikki, voimme jopa hävittää täytteen homogeenisemman sakeuden.

Laita sipuli sipuli leipää

Nyt me muodostamme pienen jauhelihan ja saatamme keskelle täytteen muna-sipulit.

Laita täytteen täyttö

Suojaamme reunoilta ja muremme saadun leikkurikanan täyttämällä paahtopaistia. Kun muodostamme hölynpölyä, kuumennetaan paistinpannu kasviöljyllä.

Rollkaa leikkeleet paahtopaistossa

Ruiskaa ensimmäinen erä ensin yhdeltä puolelta vaaleaan kultaiseen kuoriin.

Laita patties pannuun

Käänny sitten toiselle puolelle ja paista.

Paahtopaistia

Kun kaikki maljat paistetaan, laita ne paistovalmisteeseen. Koska minulla on vielä vähän täyttöä, laitan sen myös muotoon. Tuomme kaloja, kunnes keitetään uunissa 180 asteessa noin 10 minuutin ajan.

Valmis kalan munat muna

Valmistaudumme.

Resepti kalanmunille ja munalle

Heidän arominsa kerää välittömästi kaikki keittiössä, joten suosittelen teitä välittömästi keittämään ja koristelemaan. Bon appetit!

Kuva kaloista muna