Леко солените краставици са бърза и вкусна закуска, която можете да вземете с природата или пикник. Malosoljatsja за 2 часа в пакет …

Съставките

Краставица – 400 гр

Сол – 0,5 л.

Магданоз – 5-6 клона

  • 15 kcal
  • 2 часа

Процес на готвене

Най-бързият начин да се готви солени краставици – с тях туршия в пакет само за 2 часа. Ти дори не трябва да се повредят други контейнери, всички съставки могат да се свържат директно в опаковката и в една и съща опаковка, за да се вземат на пикник или закуска да вземете със себе си по време на път. По желание можете да добавите различни билки: копър, магданоз, кориандър и т.н., може да намали чили, ако ви харесва пикантни кисели краставички, може да добавите малко захар и кориандър да са се превърнали краставици с пикантен вкус.

Между другото, за приготвянето на кисели краставички в чантата рамките на два часа, можете да използвате не само ранните зеленчуци, но също така и по-късно, да ги намали с корите и премахване на семената. Събраните краставици се измиват във вода, отсечете всяка опашка от всеки зеленчук.

Съставки за леко осолени краставици в опаковка за 2 часа

Изрежете по какъвто и да е начин: пръстени, квартали и др. Изсипете в контейнер или чанта.

Нарежете краставицата

Изплакнете пикантни зеленчуци и го котлет, добавете към краставицата нарязване.

Поставете Зелените

Поръсете сол и други съставки по желание.

Добавете сол

Изсипете в торбичка или леко се разбърквайте един в друг в чантата.

Сложете краставици в опаковката

Свържете го и го разбъркайте спретнато. Опитайте се да изберете силни опаковки, защото краставиците отделят много сок или дават снек в няколко опаковки. Оставете детайла за 2 часа в хладилника.

Разклатете краставиците в опаковката

След това го извадете, внимателно развържете или нарязайте чантата и поставете леко осолената краставица върху чиния. Не забравяйте, че в пакета ще има много сок!

Сега знаете, че е напълно възможно да готвите леко осолени краставици в пакет за 2 часа. Опитайте!

Рецепта за леко осолени краставици в опаковка за 2 часа

Приятно за вас!