Хартията за хайвер на хайвер е лесна, но не бърза! Осоленият хайвер трябва да остане на студено за минимум 3 дни!

Съставките

Хайвер – 300 гр

Сол – 1 супена лъжица + 2-3 щипки

Лимонов сок – 0,5 бр.

Оцет 9% – 2,5 супени лъжици.

Растително масло – 6 супени лъжици.

Зелен лук – 0,5 моливи

  • 236 kCal
  • 40 мин.

Процес на готвене

Почистването на хайвер хайвер е просто нещо, но не и бързо, тъй като солената сърна трябва да се държи на студено поне 3 дни! Не вярвайте на тези кулинарни рецепти, които пишат обратното и не излагайте живота и живота на вашите близки на опасности, като вкусите продукти от сурова риба!

Като цяло, битката осолена хайвер на костур е идеална закуска като чаша бяла водка и чаша вино. Той е идеално комбиниран с варени или печени картофи, варени както в кожата, така и без нея. Кремът се изисква при добавяне на лимонов сок или оцет и растително масло. Самият той е протеин, така че лека закуска се оказва нещо като майонеза.

Съхраняваните яйца се съхраняват в хладилника за около 2-3 дни, като всеки ден придобива по-ароматен вкус.

Така че, подгответе необходимите съставки за очистване на хайвер хайвер и започнете готвенето.

Състав за осоляване на хайвер на хайвер

Свежият хайвер се измива във вода и се почиства от черни филми – те са безумно горчиви по вкус. Поставете хайвера в дълбока купа и изсипете лимонов сок. Разбъркайте внимателно.

Налейте лимоновия сок в хайвер

Сложете 1 супена лъжица. сол и се разбърква отново. Покрийте контейнера с хранителен филм и го поставете на студено в продължение на 2-3 дни.

Добавете сол

Веднага след като изтекат два или три дни, ще видите, че хайверът е придобил ярко оранжев цвят – това показва, че солта от хайвер е завършена и можете да победите хайвера.

Хвани хайвера

В купата на миксера или купата за кухненския процесор, преместете хайвера и изсипете 9% оцет, добавете малко повече сол на вкус. Започнете да размахвате при най-висока скорост за около 10 минути.

Добавете оцет и сол

След определеното време започнете да наливате тънка струя растително масло. Ако имате твърде гъст хайвер, първо добавете около 2-3 супени лъжици. охладена варена вода, камшик и след това – масло. Избийте яйцата с масло за около 10 минути, докато текстурата на закуската стане като крем.

Разбийте яйцата със смесител

Натрошете измития зелен лук и го добавете в контейнера, разбъркайте отново за 1-2 минути. Както можете да видите на снимката, бита хайвер перфектно запазва формата, дори ако контейнерът е наклонен на една страна.

Поръсете с пресен лук

Готовият хайвер може да започне да вкусва, да се разстила на черен, ръжен или бял хляб.

Снимка на кисели краставички хайвер

Приятно за вас!

Рецепта за очистване на хайвер хайвер