Tämän reseptin mukaan ja näiden mittasuhteiden mukaan herkullinen mäisi saadaan, kuten lapsuudessa. Otan sinut klassiseen kaviaariin squashista!

Ainesosat

Squash – 1 kg

Porkkanat – 230 g

Sipuli – 200 g

Kasviöljy – 100 g

Apple etikkaa – 1 rkl.

Tomaattikastike – 90 g

Suolaa – 1,5 tl.

Sokeri – 2 tl.

Valkosipuli – 2 neilikkaa

Pepper – maun mukaan

  • 88 kcal
  • 1 tunti

Ruoanvalmistusprosessi

Minusta tuntuu, ettei ole ketään, joka ei kokeile kaviaaria. Se tarjoillaan myös päiväkodeissa, vaikka lapsuudestani sitä ei jostain syystä anneta meille).

Kaikki tuntevat herkullinen yhdistelmä munia ja keitettyjä munia, se on kätevä levittää leivälle ja palvelevat tartlet ja squash kaviaaria on hyvä ja omavarainen mitään lisukkeita.

Kesäkurpitokaviraalin klassinen resepti on jo pitkään tunnettu. Tarvittavat tuotteet ovat kesäkurpitsa, porkkana, sipuli ja tomaatti. Ehdotan tomaattipastan käyttöä tomaattien sijasta, koska se on keskittynyt, sillä on voimakas maku. Tomaattipastan kanssa ei kestä kiehua munaa, koska siinä ei ole paljon nestettä.

Etsimme helppoja keinoja … Jotta kaviaari olisi herkullista, me voimme panna kaikki vihannekset erikseen ja älä hiomaan mitään etukäteen.

Joten klassisen kaviaarin valmistukseen kesäkurpitsoista talvella tarvitsemme kaikki luettelossa olevat tuotteet.

Ainekset klassiselle Squash-kaviaarille

Vihannekset ovat hyvin pestyjä, puhdistettuja ja leikattuja ei kovin suuria paloja. Nuoria kesäkurpitsaa ei tarvita.

Leikkaa kesäkurpitsaa, sipulia ja porkkanoita

Paahdet tai pestään kaada kolmas osa kasvisöljyä ja paista sipuli kullanruskeaksi. Ota sipuli levyltä.

Paista sipuli

Tarvittaessa lisää öljyä kattilaan ja paista porkkanat. Öljyä lisätään tarpeen mukaan, mutta sen määrä ei ylitä 100 ml. Poista paistetut porkkanat erilliseen kulhoon.

Paista porkkanat

Pussissa lisätään jäljellä oleva öljy ja paistetaan kaikki kesäkurpitsa. Älä unohda sekoittaa jatkuvasti kesäkurpitsaa, niin että se ei tartu kiinni eikä ole palanut. Riittää, että ne näkyvät avoimesti.

Paistettua kesäkurpitsaa

Seuraavaksi yhdistä kaikki paahdetut vihannekset kattilaan. Ruiskaa kaikki yhdessä 15-20 minuuttia usein sekoittaen. Tulipalo on hieman alle keskiarvon.

Yhdistä vihannekset

Kun kaikki kasvikset ovat tarpeeksi pehmeitä, hankaa ne puristamiseen upottamalla tehosekoitin.

Puhdas vihannekset

Aseta tulipalo, kiehuudu, lämmetä vielä 10 minuuttia suljetun kannen alla. Sekoita joskus. Haudutetussa muodossa kaviaari voi “sylkäistä”, joten on tärkeää avata kansi vasta sen jälkeen, kun kauhua siirretään tulesta. Lisää sitten tomaattipastaa, suolaa ja sokeria.

Laita tomaattipastaa

Jatka lämpimällä munat 10 minuuttia kannen alla, lisää puristettu valkosipuli ja etikka. Kerran pippurilla voin kertoa, että lisäsin pippuri paistinpastin kesäkurpitsa. Mutta voit lisätä maapaprikaa maistelemaan. Kolmen minuutin kuluttua munat voidaan sulkea.

Yritä maistaa hänen makunsa. Lisää tarvittaessa jotain. Nämä sokerin, suolan ja etikan osuudet kokonaan tyydyttää minua, mutta tomaattipastan maku voi olla erilainen. Sen lisäämiseksi suosittelen osia, ei kaikkia kerralla.

En halua poistaa puksiä tulesta, kun laitan munat purkkeihin, mutta teen pienin lämpö ja asetan munat kiehuvaan muotoon.

Lisää valkosipulia

Alustavat, pankit pestään hyvin, steriloidaan. Kuoret keitetään viisi minuuttia. Aseta munat karsinoihin ja rullattakaa ne heti. Käännä sitten tölkit. Tästä määrästä saat 2 purkkia klassisesta kaviirista 500 grammaa.

Kuva klassisesta kaviaarikaviirista

Bon appetit!

Reseptin klassiselle kaviaarille