A sült tészta burgonyapürével kiváló étel, amely percek alatt készül, és mindig finom!

Az összetevők

Makaróni – 200 g

Párolt marhahús – 200 g

Paradicsom – 1 db.

Hagyma – 1 db.

Növényi olaj – 30 ml

Só, bors, paprika – ízlés szerint

  • 238 kCal
  • 20 perc.

Főzés

Ma találtam a boltban egy doboz marhahús pörkölt, és gyorsan és egyszerűen vacsorázni, úgy döntöttem, hogy használja. A napirenden – tészta párolt hús egy serpenyőben. Mi lehet egyszerűbb, mint ez az étel, én személy szerint nem is gondolok, és ami a legfontosabb – mindig kiderül, nagyon finom.

Párolt sertéshúst vagy csirkét tehetsz, és nem lehet megvenni, de házi készítésed. Tészta az asztalhoz illatos zöldekkel és friss zöldségekkel.

Készítse elő az összetevőket a listán.

Hozzávalók tészta párolt hús egy serpenyőben

A csomagolás címkéjén feltüntetett utasítások szerint a tésztát “fogmosás” -ra kell varratolni. Nem szabad főzni, de kissé alulgarházni. A főzés általában 7-8 percet vesz igénybe. A víz kiürítése után egy ideig tegye félre a tésztát.

Brew tésztát

Melegítsük a sütőedényt, öntsünk egy kis növényi olajat. Hagyja le a hagymát, öblítse le és törje össze a közepes méretű kockákat. Mossa meg a paradicsomot és szárítsa meg. Vágja a paradicsomot kockákra. Vigye át az összetevőket egy serpenyőbe, és küldje a tűzhelybe. Süssük a hagymát és a paradicsomot 3-4 percig.

Süss a hagymát paradicsommal

Időközben egy pörkölős korsó kinyit.

Nyitott pörkölt

A pörkölt zsírral a sütőbe helyezzük át, ha szükséges, a zsír eltávolítható. Minden öt percet kioltani. Sót kipróbálni: ha a pörkölt sós, nem szükséges dozalivat, de adj hozzá egy kis paprikát és borsot.

Tegye a pörköltet a zöldségekbe

Most tegye a tésztát a serpenyőbe.

Tegye a tésztát

Keverjük és melegítsük a tűzhelyen néhány percig. Ez minden – a serpenyőben sült burgonya tészta készen áll.

Fotó tészta párolt hús egy serpenyőben

Bon appetit!

Recept tészta párolt hús egy serpenyőben