Kedvenc recept paradicsomszószból házi paradicsomból. A mártást korán korianderrel készítik, és egy shish kebab-t szolgálnak fel.

Az összetevők

Paradicsom – 3-4 db.

Cilantro – 1 csomó

Fokhagyma – 3 szegfűszeg

A sós só – ízlés szerint

Fekete bors (föld) – ízlés szerint

  • 24 kCal
  • 15 perc.

Főzés

A shish kebab szószok és szószok szerves részét képezik a piknik edénynek. A mártással a shish kebabs még gyümölcsös és illatosabb is. Biztosan mielőtt a díjakat már sikerült futtatni a szupermarketbe egy része shish kebab mártással. Javaslom, hogy a vásárlást a “legjobb” időkig addig kell elhalasztani, és házi készítésű paradicsomos mártást készítsek a shish kebab-nak, a korianderrel.

Ezt a mártást a kertemben termesztett összetevőkből főzöm. Tudod vásárolni paradicsomot és friss zöld koriander a piacon. Szükséged lesz fokhagymára, sóval és fekete őrölt borssal is.

Hozzávalók shish kebab mártással a korianderhez

Van lehetőség arra, hogy piros mártást készítsünk a shish kebab-hoz, a paradicsompürét tartalmazó korianderrel, vízzel hígítva. Nagyon szeretem a verziót. Minden házi készítésű, és örömmel önteni egy shish kebabot a saját mártással.

Tehát a recept. Tiszta paradicsom vágott szelet, eltávolítva a kemény részét a szár. Görgessen a paradicsomot egy húsdarálón egy pépben.

Grind paradicsom

Vágja le a zöldet egy késsel, csak ne vágja túl sokat. A Cilantrónak jól kell éreznie magát a mártásban.

Tedd zöldeket

Keverjük össze a szószot óvatosan villával.

Keverjük össze a mártást

Ízesíteni, szezonban sóval és őrölt borssal.

Öntsük sóval és borssal

Hámozzuk le a fokhagymát. Dörzsölje finomabb rántva, és tegye hozzá a többi összetevőhöz. A shish kebab és a koriander szóssza majdnem kész …

Tegye a fokhagymát

Keverjük össze a gyúrott tál tartalmát.

Készpókás mártással shish kebabhoz, korianderhez

Mindent készen állok, és te?

Fotó shish kebab mártással a korianderrel

Miközben én készítettem illatos mártással a házi paradicsomból a koriander és a fokhagyma, a férjem sült a kedvenc shish kebab egy csirke.

Micsoda boldogság, hogy van egy lehetőség örömmel, hogy élvezze a shish kebabot egy illatos házi mártással a paradicsomból. A dachában vagyunk. Hogy van még?

Recept shish kebab mártással korianderhez