En duftende, saftig og lyst marmelade fra et græskar til vinteren vil ikke forlade nogen ligeglade!

Ingredienserne

Græskar – 700 g

Sukker – 450 g

Citronsyre – 2 knivspidser

Vand – 50 ml

  • 112 kCal
  • 1 time

Madlavningsproces

Gryde af græskar – saftigt og lyst høst til vinteren. Du kan smage det som en selvstændig skål eller tilføje den som en påfyldning, når du laver tærter, tærter, croissanter, bagels osv. Tilsætning af citronsyre til denne konservering, du tilføjer en citrus notat til smagen af ​​marmelade. Forresten, citronsyre kan erstattes med citronsaft eller appelsin, mandarin.

Hvis dine børn ikke ønsker at spise de første og andre retter fra græskar, så kan de virkelig lide græskarsyst! Høstet græskarost skal være enten i køleskabet eller på dit pantrys hylde – du kan tilberede endda en græskar latte macchiato fra den.

Så vi skærer det tilkøbte eller voksne græskar og renser dets indvendige fra papirmassen og frøene, skyll det (frøene skylles og tørres i ovnen – de er yderst nyttige)!

Ingredienser til græskar syltetøj til vinteren

Vi renser græskar fra den faste skræl og igen skyller vi det, skærer dets kød i mellemstore kuber.

Skær græskar

Vælg retter med en tyk bund: en kedel, en gryde eller en gryde. Hæld det i skiverne græskar terninger og tilsæt vand.

Sæt græskar i gryden

Sæt i sukker og citronsyre. Placer kedlen eller stewpan på ovnen og bring kogens indhold, og sænk derefter varmen og kog indholdet af beholderen i ca. 15-20 minutter, indtil det er blødt, omrør fra tid til anden.

Hæld sukker

Så snart skæringen bliver blød, skal du dernæst blande hendes nedsænkbare blender og forsøge ikke at plaske rundt – massen bliver meget varm!

Cook græskar

Sæt beholderen på pladen igen og lad den syltetid rykke på den langsomte ild under låget, indtil den nødvendige tæthed, som vi hver især frit kan bestemme efter hans smag. Jeg plagede ham omkring 20-25 minutter, med jævne mellemrum.

Ren Pumpkin

Hvis du planlægger at straks servere syltetøj til bordet, så læg det i kremanki eller skåle, og lad det køle helt.

Opskriften på græskar syltetøj til vinteren

For at korke pumpen syltetøj til vinteren, kan dåser og låg steriliseres med kogende vand eller i vandbad, hæld ud varmt syltetøj i dem og straks stram beholderne med låg. Lad os lade det være køligt ved stuetemperatur, og så overfører vi det til opbevaringsrummet.

Billede af en græskar græskar til vinteren

Vores græskar marmelade er helt klar!