En enkel og hurtig måde at forberede æble syltetøj til vinteren. Eventuelle æbler vil gøre, forskellen er kun i mængden af ​​sukker.

Ingredienserne

Æbler – 1 kg

Sukker – 400 g

  • 265 kCal
  • 30 min.

Madlavningsproces

Hvorfor marmelade fra æbler Fem minutter er så populært? Sandsynligvis, for i en relativt kort periode kan du forberede vinteren til en masse lækre søde godbidder. Klar marmelade kan bruges på mange forskellige måder – for desserter og is, som fyld til tærter og kager, eller bare lå på et stykke hvidt brød med te. Smag og aroma af æble æble syltetøj, tilberedt til vinteren, afhænger direkte af kvaliteten og kvaliteten af ​​æblerne. Det er selvfølgelig bedre at vælge moden, saftig og duftende frugt.

Til fremstilling af jam-pyatiminutki af æbler til vinteren vil faktisk have æbler og sukker. Du kan også tilføje krydderier – jord kanel, vanillin.

Ingredienser til jam-fem-minutters æbler til vinteren

Alt hvad du behøver at vaske æblerne, skær skræl er ikke nødvendig, men hvis det har nogen skader, så disse steder skal skæres. Skær derefter æblerne vilkårligt, skiver eller terninger. Det vigtigste er ikke at være for stor.

Skær æbler

Fyld æblerne med sukker, bland og overfør til en stor gryde. Denne gryde sendes til køleskabet og giver æblerne mulighed for at brygge i flere timer.

Hæld sukker

Efter nogle timer adskilles saften fra æblerne, og en masse sirup vil vise sig. Hvis sirupen ikke er nok, skal du tilføje lidt vand.

Kog æbler i sirup

Sæt en pande æbler på ilden. Vent under omrøring, indtil sirupet begynder at koge. Vent i 5-7 minutter, så kan panden fjernes fra ilden. Banker skal forberedes på forhånd til konserves. Vask dem med bagepulver, skyll grundigt og steriliser på enhver bekvem måde. Du kan over puljen med kogende vand, du kan i ovnen eller mikrobølgeovnen. Spred æblerne i sirup over dåserne til toppen.

Sæt syltetøj i krukken

Tæt forsigtigt krukkerne med æble syltetøj i fem minutter. Overtræk og dække med et tæppe, lad arbejdsstykkerne afkøle i 1-2 dage, og flyt dem derefter til et køligt og mørkt sted. Ideelt egnet opbevaringsrum eller kælder.

En jam-fem-minutters-gammel æbler til vinteren

Lækker aromatisk syltetøj fra æbler Fem minutter til vinteren er klar. Det er meget appetitligt at se på, så behøver ikke at opfinde en måde, hvordan man anvender det – du kan bare tage en ske og nyde en vidunderlig smag.

En opskrift på jam-fem-minutters æbler til vinteren

Hvis alle reglerne om bevarelse (sterilitet) overholdes, bliver billet perfekt bevaret i flere år. Men hvis der ikke er egnet cool og mørkere rummet til opbevaring, er det muligt at sætte det mindste en del af krukkerne i køleskabet – til jam æbler har altid været ved hånden.

Foto jam-fem minutter af æbler til vinteren