En enkel måde at saltning fisk, egnet til olie og andre typer af fisk, bøffer eller hakkede i store stykker.

Ingredienserne

Oliefisk – 200-250 g

Salt hav – 2-2,5 tsk

eller et groft salt – 1,5-2 tsk.

Sukker efter ønske – 0,5 tsk.

Citronsaft, konjakk eller vodka – 1 spsk.

  • 128 kCal
  • 10 min.

Madlavningsproces

For snacks og salater jeg kan lide salt fisk på egen hånd. Jeg køber et bøf eller en forholdsvis stor fisk, såsom fede fisk (og oftere – rød: laks, chinook laks, sockeye laks, etc.), underkastes stød dybfrosset.

Jeg stødte på de oplysninger, som nogle frygter at forbruge fiskeolie til en række årsager, som er ubehageligt at skrive indledningen til opskriften)) mange signaler om farerne ved undertrykkelse af sådanne fisk og anden varmebehandling, men næsten ingen klagede til bejdsning!

Til bejdsning stykker eller fileter af fiskeolie er påkrævet, i princippet kun groft salt eller havet, på anmodning af nogle sukker samt alkohol eller citronsaft.

Vask fisken

Afrim et stykke butterfish ved stuetemperatur i en hurtig tid eller natten over på en køleskabshylde. Skær overfladen med papirhåndklæder eller servietter. Smør overfladen af ​​fileten med citronsaft eller alkohol (her – cognac).

Sæt fisken i beholderen

Stænk på alle sider med havsalt og sukker.

Stænk fisken med salt og sukker

Luk den hermetisk lukkede beholder, læg i køleskabet og vend om under saltning, for eksempel fire gange i omtrent samme tidsinterval. Tiden for saltning af oliefisk er 2-3 dage.

Salt fisken

Klar saltet fisk olie til at holde 3-4 dage i køleskabet og tjene som en del af snacks, sandwich, salater, sushi eller ruller.

Billede af saltende fiskeolie

Hjemmelavede pickles – tastier))