Svinekød saltison er et fint koldt måltid, der kan serveres på et festligt eller afslappet bord.

Ingredienserne

Flæskens hoved – 7 kg

Løg – 2-3 stk.

Bay leaf – 3-5 stk.

Sød peber med ærter – 4-7 stk.

Sort peberærter – 4-7 stk.

Hvidløg – 1 hoved

Salt – efter smag

Og også:

Flæskestomi – 1 stk.

Corn korn – 4 spsk.

  • 326 kCal
  • 15 timer

Madlavningsproces

Saltison er en forbløffende lækker kødret, til forberedelse af hvilke der anvendes svinhoved med ører og tunge. For det første koges kød med knogler i lang tid, så skæres i stykker, rammes ind i svinens mave og alder under en presse. Naturligvis, for at supplere smagen, krydderier, hvidløg, laurbærblade anvendes.

Efter at have skåret saltison, kan du ikke kun beundre tunets appetitvækkende skiver, de hvide striber i ørekirken og den naturlige skal, men også virkelig nyde den utrolige smag.

Saltisons opskrift på svinekød

Forbered de nødvendige ingredienser til fremstilling af saltison fra svinens hoved.

Ingredienser til svedhoved saltison

De første trin i forberedelsen af ​​Saltison er ikke meget forskellige fra madlavning af den almindelige kaviar: du skal forberede kød, hælde vand og slukke. Vanskeligheden er kun at dele hovedet i dele. Her er det selvfølgelig bedre at bruge en hatchet eller, som en mulighed, stærke mands hænder.

Før du tager øks i dine hænder, skal du vaske det godt, skrabe hovedbunden. Hvis der er synlige rester af stubbe, skal det brændes med ild. Skær hovedet i 6 dele. Skær af og vask grundigt inde i ørerne, og uanset hvor grusom det lyder, fjern øjnene. Da de indeholder en væske, der begynder at være varm, når den opvarmes.

Skær dit hoved i stykker

Fold det tilberedte kød med knogler, svinefedt, tunger og ører i en stor gryde. Hæld vandet, så det dækker fyldt med 2-3 cm. Efter kogning koges i 1-2 minutter og drænes vandet. Hæld rent og kog igen ved høj varme. Derefter reducere varmen og fortsæt med at lave mad i 4 timer.

Sæt kødet i en gryde

Skræl løg og skær i 4 stykker, skræl hvidløgene, tilbered de duftende og sorte peberfrugter.

Forbered krydderier, løg og hvidløg

Hæld i bouillon tilberedt krydderier, salt og fortsæt med at lave mad i 1 time.

Sæt i en bouillon af krydderi

Under kogning af kød skal du forberede en gris mave. Jeg vil endda sige, at du skal begynde at forberede det længe før kødet begynder at blive kogt. Det skal vaskes grundigt i flere farvande. Derefter tilsættes saften af ​​1 citron, drys rigeligt med salt og omhyggeligt mos, som om du laver en massage. Dette vil hjælpe med at slippe af med slim, som er på mavesækken. Når alt dette er gjort, hæld koldt vand og lad i 8-10 timer.

Vask svinens mave

Så for at fjerne en specifik, karakteristisk mave, duften, skal du tilføje majskorn.

Hæld majsgryn

Og igen, masser ham. Forsigtigt, forsigtigt crumple, dreje den ene side, så den anden. Dæk med en våde serviet og lad den være i en halv time. Derefter vaskes alt sammen med rindende vand.

Gnide mave med majsgryn

Fjern alt kød fra bouillon, og når det køler af, skilt fra benet.

Adskille kødet fra knoglerne

Skær kødet i små stykker. Tilsæt hakket hvidløg, sæson med salt og bland godt.

Slib kødet

Maven for at tænde den forkerte side og fyldes med tilberedt duftende og ømt kød, lidt ramming, lige. Sy en tråd med en tråd. Nålen gør 5-10 punkteringer over maven for at tillade luft at flygte.

Fyld maven med kød

Broth, som kogt kød, spænd og koge. Og først efter at han begynder at koge, nedsænk det saltison. Dette er en forudsætning for, at den ikke kan briste, ikke at rive. Kog 1 time over lav varme.

Sæt Saltison i bouillon

Til Saltison fik en smuk, vandvandende farve, den skulle bages i ovnen i 20-30 minutter ved en temperatur på 180 grader.

Bage Saltison i ovnen

På stadig varm saltison sættes lasten og lader i mindst 8 timer.

Sæt lasten på saltison

Tilberedende, lækker, kødig saltison fra grisens hoved er klar.

Klar Saltison af Pork Head

Serveres på et bord med sennep eller peberrod. Kan bruges til fremstilling af sandwich eller canapes. Du kan erstatte dem med pølse eller hjemmelavet koldkogt svinekød.

Saltison fra grisens hoved

Bon appetit. Kog med kærlighed.

Saltison foto af svin hoved