Meget lækre snacks profiteroles med rød kaviar og smør. En festlig skål, som du ikke kan nægte!

Ingredienserne

Til testen:

Mælk – 125 ml

Vand – 125 ml

Smør – 100 g

Sukker – 0,5 tsk.

Mel 150 g

Saltklemme

Æg – 4 stk.

Til påfyldning:

Rød kaviar – 1 krukke

Smør 100 g

Dill – til dekoration

  • 284 kcal
  • 45 min.

Madlavningsproces

Profiteroles er små kulinariske produkter, der kan fyldes med forskellige fyldstoffer. Hvis profiteroles er fyldt med sød fløde, mousse eller marmelade, får vi en delikat dessert. Hvis profiteroles koger med saltfyldning, så får vi en god snack, som er perfekt til et festligt bord. I dag forbereder vi profiteroles med rød kaviar, som ser godt ud på nytårets festbord.

For at forberede profiteroles har vi brug for mælk, vand, mel, smør, sukker og æg. Til påfyldning 1 dåse rød kaviar, smør og dill.

Bland i en kasserolle, bland mælk, vand og smør, varme, lad kog og kog over lav varme i 5 minutter.

Sigt hele melet på en gang i skålen, hæld det hurtigt i en kasserolle og rør omgående. Gassen skal være slukket og bruge en skovl til at blande dejen godt, indtil den falder bag panervægge.

Testen skal afkøles til en sådan tilstand, at hænderne ikke var varme, læg den i blenderen og tilsæt æggene til at begynde at slå. Slår langsomt og tilsæt æg en efter en. I nogen tid begyndte jeg ofte at uddanne profiteroles, jeg kunne virkelig godt lide denne mulighed.

Vi sætter den færdige dej i en konditors taske. Vi dækker bagepladen med bagepapir og klemmer dejen ud med en lille asterisk dyse med en afstand på 4-5 cm fra hinanden.

Vi sætter bagen i en forvarmet ovn til 200 grader, vi bager i 10 minutter. Derefter reduceres temperaturen med 175 grader og bages yderligere 10 minutter.

Færdige profiteroles skæres fra siden for at gøre en skal.

Smør hver profiterole inde i smørret.

Derefter sætter toppen af ​​olien 1 tsk. rød kaviar. Dekorer med en kvist dill og voila!

Én kande af kaviar havde jeg nok til 12 profitter, resten gav jeg allerede med en sød påfyldning.

Bon appetit!

Profiteroles med kaviar, forretter til nytårsbord

Profiteroles med rød kaviar