En fremragende opskrift på madlavning af fyldte svampe med kød på et festligt bord.

Ingredienserne

Mushroom – 190 g

Oksekød – 70 g

Frosne grøntsagssammensætning – 40 g

Parmesan – 10 g

Smør – 15 g

Breadcrumbs – 1 spsk. l.

Solsikkeolie – 1 spsk. l.

Salt – efter smag

Peber sort jord – til smag

  • 94 kCal
  • 1 time

Madlavningsproces

Hvis du er en stor fan af svampe, og endda fyldt, så denne opskrift vil du helt sikkert lide. Jeg foreslår at forberede lækre mushrooms fyldt med kød. Opskrifter til madlavning er meget mange, og hver værtinde har sine egne finesser og madlavningshemmeligheder.

Som fyldning kan du bruge alt i køleskabet: Kød, pølser, grøntsager, forskellige osttyper. Til bagning bruger vi en ovn eller en multi-tønde. Denne skål passer perfekt til enhver festlig fest, spredes en familie middag eller middag. Spis bedre i varm form, selvom i kulden også er meget velsmagende. Svampe kan serveres med creme fraiche, salat af friske eller syltede grøntsager, krydrede grøntsager. Så lad os lave mad.

Ingredienser til fyldning af mushroom med kød.

Ingredienser til fyldning af svampe

Mushrooms bruger sædvanlig hvid eller royal, med en brun hat. Vælg svampe med en stor hat. Vi sætter i en kolander, vi vasker det grundigt i varmt eller koldt vand. Brug en kniv, skræl. Vi afbryder skruen og sætter den til side. Vi skal bruge dem senere.

champignon

Oksekød forkog i saltet vand indtil klar. I bouillon kan du tilføje et laurbærblad, sød peberpeper. Du kan bruge den multivariate trykkomfur. Vi har brug for ca. 40 minutter til at lave blødt oksekød.

Vi tager kødet fra bouillon, køler det og skærer det i små skiver. I en stegepande opvarmer vi solsikkeolie. Steg den frosne grøntsagsblanding og finhakket kamilleben i ca. fem minutter over medium varme. Vi forbinder med hakket oksekød. Stir. Sæson med salt og malt sort peber. Påfyldningen er klar.

Oksekød kogt

Form til bagefedt med et blødt smør. Strø med brødkrummer.

Kiks brødkrummer

I svampedækslet spredte vi fyldet, tampede lidt, så fyldningen ikke falder ud. Vi lægger det i en bageplade.

Mushroom med kødfyldning

Parmesan natem på et stort rivejern, du kan og på den lille. Stænk hvert svamphoved. Vi sender bagen i 25-30 minutter. Temperaturen er indstillet 180-190 grader. Her er tilgangen individuel, da ovne er forskellige for alle.

Ost, revet

Mushrooms fyldt klar.

Bage mushrooms med kød

Vi tjener til bordet.

Mushroom bagt med oksekød

Bon appetit!

Opskrift på mushrooms fyldt med kød