Krydret til smag, sprøde let saltede agurker med hurtig madlavning – en simpel, men velsmagende snack, der sker inden for få minutter.

Ingredienserne

Agurk – 500 g

Kirsebær / currant / peberrods blade – 2 stk. (Valgfrit)

Hot peber – 0,25-0,5 stk. (Valgfrit)

Hvidløg – 2-3 fedter

Dill – 1 flok

Salt – 1 spsk.

Sukker – 0,5 spsk. (Valgfrit)

  • 37 kCal
  • 4 timer

Madlavningsproces

Saftige, krydrede letsaltede agurker – et simpelt budget, men meget velsmagende snack, som vil dekorere enhver fest. Der er en hel del opskrifter til at forberede alt dette yndlingsmåltid, men i dag vil jeg gerne dele med dig en af ​​de enkleste og hurtigste madlavningsmuligheder. Forbered krydret, duftende og meget sprøde let saltede agurker i en taske hvidløg og urter. Kogt ifølge denne opskrift er saltede agurker klar til at tjene til bordet efter et par timer, og hele processen med at forberede snacks tager flere minutter. Lad os starte?

Opskrift på let saltede agurker i en pose hvidløg

For hurtig tilberedning af sprøde let saltede agurker med hvidløg i en pakke, tilbered ingredienserne på listen.

Ingredienser til let saltede agurker i en pose hvidløg

Hæld agurkerne med koldt vand og lad dem gå i 40-60 minutter, så agurken vil genoprette fugtigheden, der tabes under opbevaring, og blive mere saftig, elastisk og sprød.

Sæt agurker i vand

Skær derefter “halerne” og nibble ofte agurk med en gaffel. For at tilberede snacks er agurker af små eller mellemstore størrelser bedst. Større agurker for at fremskynde processen med marinering er bedre at skære i halvdele eller kvartaler.

Skær agurkhalerne

Placer de tilberedte agurker i en forseglet pose.

Sæt agurker i pakken

Tilsæt 2-3 blade af kirsebær, currant eller peberrod, lidt krydret peber, fint hakket dill og fed hvidløg, skåret i tynde skiver eller små stykker.

Skær peberfrugter, hvidløg og grønne

Sæt peberfrugter, hvidløg og grøntsager til agurkerne.

Tilsæt salt og sukker. Hermetisk lukke posen, forsøger at holde det mindste luft i det og ryste pakken flere gange for at sikre, at krydderier og krydderier er jævnt fordelt.

Kogt på de angivne mængder agurker er let saltet smag. Om ønsket kan mængden af ​​salt forøges til 1,5 spsk.

Stænk salt og sukker

Lad agurkposen stå i stuetemperatur i 1 time, og sæt derefter i køleskabet i yderligere 2-4 timer eller indtil det ønskede niveau af agurktilgængelighed.

I løbet af denne tid skal du rykke posen regelmæssigt og omrøre indholdet, så agurkerne bliver saltet jævnt. Jo mindre agurker, jo hurtigere bliver de klar. Små agurker er som regel klar til at tjene til bordet efter 2-3 timer, de større hele agurker forlader jeg i køleskabet om natten.

Færdig frisk saltede agurker i en pose hvidløg

Frisk saltede agurker med hvidløg i pakken er klar. Opbevar snacket i køleskabet og server kølet. Bon appetit!

Billede af frisk saltet agurk i en pose hvidløg