En meget interessant skål, der giver dig mulighed for at prøve utroligt ømt og saftigt oksekød, gennemblødt i duft af krydderier og krydderier.

Ingredienserne

Oksekød (pulp) – 300 g

Gulerødder – 1 stk.

Løg – 1 stk.

Stejlolie – 50 ml

Æble eddike – 2 el.

Sukker – 2 knivspidser

Salt – 1/5 tsk

Jordkoriander – 1/5 tsk.

  • 202 kCal
  • 20 min.

Madlavningsproces

Hebe fra oksekød på koreansk blev en opdagelse for mig i rette tid. Ærligt, jeg kan ikke lide den levende smag af oksekød, plus nuancerne i forberedelsen gjorde dette kød ikke en meget hyppig gæst på bordet. Men jeg ønskede at prøve en populær snack, så jeg var nødt til at angribe lokale bønder på jagt efter det friskeste og blødeste oksekød. Ud over at vælge kød, er der ingen andre vanskeligheder, de resterende faser er simpelthen madlavning snacks på koreansk. Hvis du tilbereder, for eksempel gulerødder på koreansk, så vil essensen være klar for dig. For kulinariske begyndere at lave mad vil han også være let.

Forbered alle produkterne – nogle grønsager, kød, naturlig æblecidereddike, olie uden udtalt lugt og smag, en obligatorisk krydderi-koriander, salt og sukker. Du kan også tilføje røde og sorte peber til en pikante note.

Ingredienser til hebe fra oksekød på koreansk

Oksekød vaskes, tørres med servietter. Fjern alle unødvendige blodårer og film. Skær i små stykker eller tynde strimler. En skarp kniv på dette stadium er simpelthen nødvendigt.

Skær kødet

Nu skal du forberede grøntsagerne. Løg og gulerødder skal rengøres og vaskes. Skær løgene i strimler. Gnid gulerødder med en speciel rive eller endda på et konventionelt rivejern, men med lange strimler.

Grind løg og gulerødder

Smør stegepanden med stegeolie og hurtigt steg stykker af oksekød på høj varme. Det er nødvendigt at bogstaveligt talt give hvert stykke en skorpe ovenfra, så bliver alle saftene gemt inde.

Stek kødet op

Bland de hakkede grøntsager og oksekød i en salatskål. Tilsæt salt, sukker, krydderier og æblecidereddike.

Tilsæt løg, gulerødder og krydderier

Bland alt grundigt. Kog den vegetabilske olie og straks hæld i en skål, rør hurtigt.

Hebe fra oksekød på koreansk

Du kan trykke snacken med en presse, lad den køle af og sæt den i køleskabet i et par timer. Dette er nok til at sikre, at kød og grøntsager er korrekt marinerede og insisterede.

Billede af oksekød i koreansk stil

Før servering sprinkler jeg sædvanligvis hebe fra oksekød på koreansk med hakkede grønne løg.

Opskrift på oksekød i koreansk stil

Bon appetit!