En lækker og enkel opskrift til madlavning sild fra koreansk sild med gulerødder derhjemme.

Ingredienserne

Frosne frosne sild – 1 stk.

Løg hvid – 1 stk.

Gulerødder på koreansk – 100 g

Olivenolie – 3 el.

Hvidvineddike – 4-5 spiseskefulde.

Sukker – 1 spsk.

Salt – 2,5 spsk.

Hot sauce – efter smag

Cilantro – valgfri

  • 145 kCal
  • 3 timer

Madlavningsproces

Til dato er koreanske snacks blevet meget populære på vores festlige og spiseborde. Meget glad for alle snacks fra fisk – karpe, karpe, makrel, sild. Og at lave mad derhjemme er meget simpelt. Selvfølgelig er hundrede procent gentagelse simpelthen umuligt, fordi vi aldrig vil kende alle de ingredienser, der er til stede i denne snack, men at det vil være meget velsmagende, som jeg kan garantere.

At forberede heme fra sild med gulerødder på koreansk forberede produkterne på listen.

Ingredienser til hea sild i koreansk stil med gulerødder derhjemme

Med frosset sild skal du afskære hovedet og halen og fjerne indlægene.

Afskær hovedet og fiskens hale

Fjern forsigtigt huden, skåret i skiver, fjern ryggen. Med frosne fisk er det lettere og lettere at gøre. Sæt fisken på en flad plade, drys det generøst med salt (to spiseskefulde vil være nok), lad i 1 time til salt. I løbet af denne tid vil fisken frosne, lad saften og salivere hurtigere.

Saltet fisk

I en dyb skål blandes vineddike, 1 spsk. sukker og lidt salt. Sæt i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Eddike bør ikke koge, det skal opvarmes lidt, så sukker og salt opløses.

Kombiner eddike, sukker og salt

Efter et stykke tid skal du ryste alt saltet ud af fisken, læg det i marinade og lade det gå i yderligere 30-40 minutter.

Sæt fisken i marinade

På dette tidspunkt opvarmes olien i en stegepande. Skær løgringe. Stej løgene, indtil det er blødt, det skal ikke være gyldigt.

Stek løgene op

Tøm den færdige fisk marinade, hæld den med varmt smør og løg. Tilsæt den brændende sauce til smag, rør og tilføj øjeblikkeligt koreanske gulerødder. Lad fisken stå med gulerødderne i yderligere 30 minutter.

Læg løg og gulerødder til fisk

Skær korianderne, tilsæt til snack, bland og server. Han fra sild med gulerødder er klar på koreansk. Meget velsmagende snack, kogt af egne hænder.

Opskrift han fra sild på koreansk med gulerødder derhjemme