Carpaccio af venison er en lækker skål til gourmeter, som vil blive værdsat af enhver elsker af rå kød.

Ingredienserne

Venison – 150 g

Olivenolie – 1 spsk.

Shallotløg – 5 g

Kirsebær tomat – 2 stk.

Hvidløg – 1 tand

Balsamico creme – 2 tsk.

Salt – efter smag

Ground pepper – efter smag

Tørke provencalske urter – efter smag

  • 155 kCal
  • 2 timer 10 minutter.

Madlavningsproces

Carpaccio af rendyr i farve – sååå væk fra skalaen af ​​malerier af Vittorio Carpaccio, også dette kød er mørkt, næsten brun. Det skelner generelt meget fra andre typer kød, mere traditionelle til madlavning af denne skål – for eksempel kan kontakt med eddike og citronsaft ændre venstens farve ikke til det bedre. Og så når du forbereder det, skal du holde et par tricks.

Som rendyr vil blive brugt ikke den nordlige, men en ædle hjorte. Kød – lang tid modning ved nær-nul temperaturer “i sin egen saft”, dvs. udsat for naturlig gæring, og derfor blid og blød. Klippet er tydeligt synligt på billedet på pakken – det er et stort muskelstykke fra hoften, den ideelle pulp uden et enkelt fedt og uden åre. Krydderier er som følger: olivenolie, balsamisk creme (den er tykkere end eddike), sjaletter, hvidløg, kirsebærtomater, tørre provencalske urter, en blanding af peber, salt. Faktisk alt – at smage.

Ingredienser til venison carpaccio

Jeg vil skære kødet med en skiver. Bag dette navn er en elektrisk skrivemaskine med en roterende knivdisk. I vores familie blev hun klappet “brødskåret”, men “skiveren” lyder naturligvis stejlere. Så for at tyndt skære råkød med en skivekniv, bør den helst fryses. Jeg frøs et stykke lige i pakken for at bringe den ønskede konsistens på 1300 gram. kød det tog noget omkring 2 timer i fryseren ved en temperatur på -30 ° C. “Den rigtige konsistens” er, når kødet allerede er hærdet, men det trykkes stadig af hånden, dvs. ikke helt frosset.

Forbered et stykke kød

Mens kødet fryser, giver det mening at lave mad olivenolie med presset hvidløg gennem pressen – lad det insisteres, smagen bliver mere intens og jævn.

Kombiner olien med hvidløg

Tættere på tidspunktet for servering, tyndt hakket løg. Det skal være lidt.

Skær løget

Tyndt skiverne tomater.

Skær tomaterne

Slicer sat til 0. Nå, min, for denne tykkelse er i det mindste bedst sat til 0, han forstår tilstrækkeligt. Hvis der er en sådan funktion, vippes den i en vinkel. Omkreds skiveren eller ikke væltet – kødet skal presses meget hårdt mod skærepladen, faktisk at skubbe. Dette giver dig mulighed for straks at lave et meget tyndt stykke, som ikke kræver mere bearbejdning: Som du ser på eksemplet på den blå kant af pladen, bliver kødet gennemsigtigt. Hvis der ikke er nogen måde at lave en sådan skæring på skiveren på, så er der på vores side i carpaccio opskrifterne vist forskellige andre muligheder, hvordan du kan komme til det samme resultat.

På mig ved en sådan skæreform, bortset fra de store gode stykker, forbliver små kødfragmenter uundgåeligt, så vær ikke overrasket, hvis du også forbliver.

Skær tyndt kød

Hvis kødet er dækket, skal blodet gennemblødes med en køkkenklud.

Våd kødet med en serviet

Men nu begynder trickene. Venison er et spil, det er mere intens at smag end andre typer kød. Derfor behøver hun flere krydderier. Derfor vil vi bøje det fra to sider. Det er til at begynde med hældes en del af olivenolie med hvidløg, salt, peber og provencalsk urter samt en creme-balsamisk skål.

Hæld en tallerken olie med hvidløg og flødebalsamico

Og på dette grundlag lægger vi ud vores skiver af vildtlevende dyr.

Læg på tallerkenen skiver af kød

Næste – den anden del af olivenolie med hvidløg, balsamisk fløde, salt, peber, urter og løg med tomater.

Hæld kødsauce og sæt grøntsager

Marineret vores carpaccio og venison er ikke længere nødvendig, det kan straks lægge på bordet.

Foto af venison carpaccio

I Italien er carpaccio en antipasti, dvs. serveret før måltider, for at vække appetit.

Opskriften på venison carpaccio