Burrito er en skål af mexicansk køkken, der er populært langt ud over Mexico. Forbered det med kylling, bønner og majs.

Ingredienserne

Kyllingefilet – 400 g

Røde bønner (dåse) – 1 kan

Korn (kan.) – 1 krukke

Løg – 1 stk.

Hvidløg – 1 tand

Tomater – 2 stk.

Tomat Sauce – 3 spsk.

Vegetabilsk olie – 3 stk. L.

Salt – efter smag

Krydderier – efter smag

Ost halvhård – til smag

Tortilla tortillas – 4 stk.

Grønland – efter smag

Sure fløde til servering

  • 143 kcal
  • 30 min.

Madlavningsproces

Serveringen af ​​skålen er altid den samme: En tortuøs “tortilla” er pakket med en velsmagende, tilfredsstillende og varm påfyldning. Men fyldets sammensætning kan variere – det kan være med kød eller vegetar, men tilstedeværelsen af ​​majs, bønner og ost er obligatorisk.

I dag laver vi madlavning med kylling og bønner …

Til forberedelse af påfyldningen er det nødvendigt at koge kyllingefiletet i forvejen, indtil det er klar og afkølet i den resulterende bouillon. Korn og bønner kastes individuelt på en sigte og får lov til at dræne væsken. Tomater (hvis ønsket) kan skrælles. Tomat sauce bruges til at smage (krydret, sødt, med krydderier).

Ingredienser til burrito med kylling og bønner

Løg og hvidløg fint hakket, stegepande 2 el. vegetabilsk olie spredes løg og hvidløg og passerer 1-2 minutter på medium varme.

Stek løgene op

Derefter tilsættes tomaterne, terninger og tomatsauce. Alle blandede, dække stegepanden og simre på lav varme i 5-7 minutter, før blødgøring af grøntsagerne. I slutningen af ​​slukningssæsonen med salt og sort peber. Jeg brugte en blanding af mexicanske krydderier.

Sæt tomaterne

Kyllingefilet fjernes fra bouillon og skæres i terninger. Vi sætter kyllingefilet, majs og bønner i en gryde.

  Grønne tomater på koreansk

Sæt kød, bønner og majs

Alle blandes og opvarmes i flere minutter på lav varme. Fjern stegepanden fra ilden, tilsæt de fint hakket grønne. Burrito-fyldning med kylling og bønner er klar.

Rør ingredienserne i en stegepande

Du kan samle burritos. Ost gnider på en grov rivekniv. Dernæst skal du varme op kagerne, så de bliver mere plastiske og let krølles i en rulle. For at gøre dette opvarmer vi den tørre stegepande, lægger en enkelt tortilla på det i nogle få sekunder, så drej kagen til den anden side og hold panden i et par minutter. Burrs behøver ikke at blive brændt, de er varme nok.

Sæt en flad kage på stegepanden

Vi skifter kagen fra stegepanden til brættet, spred fyldningen på den ene side af kagen, sprøjt generøst ost og rul ind i rullen og bøj kanterne indad, så fyldningen ikke falder ud.

Sæt fyld og ost

Gentag proceduren med de resterende kager og fyld.

Fyld fyldet med en flad kage

Den sidste fase af madlavning burrito-ruller skal steges i en stegepande eller opvarmes i en varm ovn for at gøre osten smelte. Jeg stegte burrito med kylling og bønner i en grillpande. For at gøre dette skal du opvarme stegepanden grundigt, fedt rullerne med den resterende vegetabilske olie og steg fra to sider indtil udseende af røde striber.

Fry burrito i en stegepande

Servering af skålen: Skær hver burrito halvt, lidt skråt. Serveres varmt med creme fraiche.

Foto af en burrito med kylling og bønner

Bon appetit!

Opskrift på burrito med kylling og bønner