Főzve a sütőben a shish kebab a hagyma párnán – egy nagyon finom húsétel, amely minden időben főzhető!

Az összetevők

Sertéshús – 700 g

Hagyma – 700 g

Só – ízlés szerint

Pepper fekete föld – ízlés szerint

Földi koriander – ízlés szerint

Cukor – 1 evőkanál.

Asztali ecet – 3 evőkanál.

  • 152 kCal
  • 3 óra

Főzés

A shish kebab a sütőben a hagyma párnán egy hihetetlenül ízletes étel, amely minden nap elkészíthető, valamint egy ünnepi asztalhoz. Ha rossz az időjárás, a sütő segít ebben a helyzetben. Természetesen nem lesz ködös köd, de a hús lenyűgöző íze nem hagyhat közömbös.

Hozzávalók shish kebab a sütőben a hagyma párna

Először is elkészítjük a hagymát. Le kell húzni a hüvelyből, öblíteni és szárítani egy törülközővel. Szeletelje a félgömböket. Körülbelül 200 g csiszológép teljes tömegét keverjük össze a keverőben a habarcs konzisztenciájához vagy görgessünk a húsdarálón.

Grillezni a hagymát

A hagymát 5-10 percig forraljuk fel.

Öntsük a hagymát forró vízzel

Húzzuk le a hagymát egy szűrőanyagra, hogy a felesleges víz lefolyjon. Helyezzen egy mély tálba. Adjunk hozzá asztal vagy almaecetet, cukrot és csipet sót. Keverjük össze és hagyjuk marinálni.

Csatorna vízzel

Egy shish kebab esetében kövér vagy sovány sertéshúst használj egy amatőrre. Öblítse le a húst és szárítsa meg papírtörölközővel. Vágott apró darabokra. Hajtsa be egy kényelmes edénybe. Adjunk apróra vágott hagymát, sót, őrölt fekete borsot, korianderet. Keverjük. Fedjük le egy élelmiszerfilmmel, és küldje el a hűtőszekrénybe 2-3 órán át, és éjjel.

Pároljuk a húst

Egy kényelmes hőálló edényben helyezzük el a pácolt hagymát. A kapott gyümölcslé előszűrése. Húzza ki a darabokat. Egyenletesen elosztva. Fedje le a fóliát, és küldjön egy forró sütőbe. Sütjük egy shish kebabot egy héjpárnával a kemencében 1 órán keresztül 180 fokos hőmérsékleten.

Hagyja a hagymát

Vegye ki a sütőből, távolítsa el a fóliát. Növelje a hőmérsékletet 190-200 fokra. Küldje el a húst a sütőbe 20-30 percig, mielőtt ellazulna.

Csípős kebab sütéséhez

A shish kebab a hagyma párnán készen áll.

Shish kebab recept a sütőben a hagyma párnán

Bon appetit!

Fotó shish kebab a sütőben a hagyma párnát