Juicy tuoksuva sianlihaa vartaassa, keitetty kotona – erinomainen vaihtoehto loma, varsinkin kun se on talvi, ja haluan grillata!

Ainesosat

Sianliha – 600 g

Sipuli – 250 g

Suola – 6 g

Musta jauhettu pippuri – 3 g

Adzhika neostraja – 4 kohdetta l.

  • 218 kCal
  • 40 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Ajatus grillata sianlihaa folio uunissa on tullut samaan aikaan, kun sää ennustajat antoi Viikonloppu kauhea sää, ja liha on jo ostettu ja banaali paista kyljykset käsi ei nouse. Rehellisesti, minulla ei ollut mitään erityisiä illuusioita tuloksesta. Kuitenkin liha osoittautui mehukas ja niin flavorful että se ei ole viimeinen kerta grilli tällä tavalla. Perinteisistä kebab, paistettu grilli, se eroaa vain poissa ollessa ominainen maku “Haze”. Mutta uskomattoman juiciness ja rikkaus maku kompensoidaan.

Jokainen kokki on hänen suosikkinsa peittaus shish kebabista. Minulla on myös se – yksinkertaisin mielestäni. Tarvitset sipulia, suolaa, mustapippuria. Tällä kertaa päätin lisätä adjikaa. Jos haluat shish kebab, ota sianlihaa (niska), kohtalaisen rasvaa, mutta ei vähärasvaista.

Ainekset shish kebabista sianlihasta foliossa uunissa

Sipulit puhdistettava kuori, leikataan puolikkaat ja neljännekset renkaat, suolaa, lisää mustapippuria ja muita mausteita – esimerkiksi pidän kovasti, jos lisäät korianteri. Ja voit käyttää valmiita sarjoja shish kebab tai sianlihaa. Lisää sipulit Adjika perusteellisesti sekoita kaikki ja varmistaa, että keula antoi mehua.

Yhdistä sipuli, adjika, suola ja pippuri

Siannahkaa on pestävä ja kuivattu paperipyykkeillä ja leikattava viipaleiksi (kuutioiksi) 2,5-3 cm: n puolella. Ei tarvitse olla hyvin ohutta, muuten liha tulee kuivaksi. Ja liian suuret palaset voidaan polttaa ulkopuolelta, pysyä kosteana sisäpuolelta. Taita palaset kulhoon sipulille.

Laita liha

Käsilläsi, sekoita se hyvin ja laittaa se viileään paikkaan. Aika – vähintään kaksi tuntia, ja voit jättää sen yöksi.

Marinoitua lihaa

Nyt tarvitset puiset vartaat. Joku suosittelee kastelemalla heitä vedellä, jotta he eivät tule tulelle. Henkilökohtaisesti minulla ei koskaan ollut tällaisia ​​ongelmia, joten jätän huomiotta neuvoja. Kun leikataan sianlihaa, siirrä se vartaaseen alkuun. Siirrä seuraava kappale edelliseen tarpeeksi tiukalle.

String lihaa vartaat

Kääri työkappaleet folioon, voit laittaa nipun leivontalaastiaan. Sitten lähetä shish kebab sianlihasta folioon uuniin, kuumennetaan 180-190 astetta.

Laita liha folioon

Jälkeen 20 minuuttia, kalvo voidaan avata, jolloin shish kebab ostaa ruokahalua paahdettua kuori ylhäältä. Paista vielä 15 minuuttia, jonka jälkeen shish kebabia voidaan käyttää vihanneksia, yrttejä ja kastiketta.

Resepti shish kebabista sianlihasta folioon uunissa

Bon appetit!

Kuva shish kebabista sianlihasta folioon uunissa