Shish kebab sianlihaa ja sipulia niin kutsutussa armenialaisessa marinadissa, joka valmistetaan kasviöljyn perusteella.

Ainesosat

Sianliha (kinkkua) – 1,5 kg

Kasviöljy – 100 ml

Sipuli – noin 0,5 kg

Sunnelin humala – 1 tl.

Mustapippurihappo – enintään 1 tl.

Tuoretta pippuria herneillä – jopa 1 tl.

Korianterin pavut – maku

Suola – maku

  • 240 kCal
  • 25 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Muistikirjaani, ja tarkemmin sanottuna liitetiedoissa tietokoneen, tämä resepti on tallennettu nimellä “grilli porsaan sipulia vanha armenialainen”. Lihaa, kaikki on selvää – on lihaa, sianlihaa (niska, kinkku, lapa), kaikki ovat marinoitu kasviöljyssä sipulit suurina kappaleina.

Todettiin, että tarpeeksi merimiestä lähes 40 minuuttia, mutta jääkaapissa oleva liha voidaan varastoida vähintään kolme päivää. Neliöt sipuli, joka on imeytetty marinadiin ja paahdettu sitten hiilen päälle lihan mukana – se on jotain … Erittäin maukasta! Lamput tulisi ottaa pieniksi.

Valmista sianlihaa shish kebab, jossa on sipulia Armenian marinaadissa, valmistele kaikki luettelon aineosat, i.e. Sianliha ja kaikki armenialainen marinadi.

Ainekset shish kebabista sianlihaa ja sipulia Armenian marinadi

Valmista marinadi. Yhdistää tämän öljy maan (paine) mustapippuria, maustepippuri, korianteri, Khmeli suneli seos ja hienonnettu sipuli kupoli äänen. Sekoita. Suolalla se tulee käteväksi ennen paistamista.

Tee marinadi

Kun Kuori sipulit, jätä “hännät” on pakollinen, ja voit silti ja “nenät”, niin sanotusti))) Tämä tapahtuu siten, että kun leikkaus sipuli neljäsosaa ei hajota. He istuvat sitten vartaassa, grillataan hiilen päälle lihan rinnalla ja säilyttävät samalla muodonsa!

Leikkaa sipuli

Leikkaa sianlihan liha paloiksi ja aseta ne ja sipuli marinadiin.

Laita liha marinadiin

Sekoita niin, että marinadi saa jokaisen lihan ja sipulit, jotka jakautuvat tasaisesti lihanpalojen kesken. Kyseiset sipulit, jotka ovat päälle, on sijoitettava alaspäin. Säilytä liha marinadiin jääkaapissa ennen käyttöä ja ota se pois vähintään 1,5 tuntia ennen ruoanlaittoa.

Laita sipuli

Siihen aikaan, jolloin hiilet grillataan kuumina ja valmiina paistettua kebabeja, istutetaan lihapaloja sekoitettuna sipulien palasiksi. Sekoita shish kebab kevyesti ennen paistamista. Älä siirrä lihaa tiukasti toisiinsa, anna sen olla mahdollisuus vartaaseen, että lihapalat kuumennetaan ja luovuttavat sen lämpöä.

Kuvassa näkyy vielä yksi Armenian shish kebab.

Stringin vartaat vartaat

Paahdettua kinkkua keitettyä sianlihaa ja sipulia hiilellä, kunnes liha on valmis. Tarkista valmius rei’ittää kappaleet veitsellä ennen vartaassa. Valmis sianlihan väri on tuttu kaikille, ei saa olla punoitusta eikä verta.

Paistettua kebabia

Sianlihaa sisältävä shish kebab ja sipulit Armenian marinadissa on valmis. Mmm …

Kuva shish kebab sianlihaa ja sipulia Armenian marinadi

Yleensä shashlik (eikä vain) ruokkia I leipoa hyvin pieni ohut pitas tai joidenkin happamattoman leivän yrteillä, yksinkertainen, siemeniä erilaisia ​​jauhoja.

Sivusto on reseptejä kaikenlaisia ​​tomaattia ja muita kastikkeita, jotka ovat erinomaisia ​​tulla grilli, sekä reseptejä hillosipuleja kuivassa ja kiire, ja salaatteja valmistettu tuoreista ja paahdettuja kasviksia on grilli …

Resepti shish kebabista sianlihaa ja sipulia Armenian marinadi

Bon appetit!