Todistettu koti shish kebab-resepti. Shish kebabia keitetään hiilellä 5 minuuttia.

Ainesosat

Naudan maksa – 800 g

Mausta kebabia suolalla – maku

Majoneesi smetana marinadiin

  • 138 kcal
  • 1 tunti

Ruoanvalmistusprosessi

Hei kaikki! Tänään menemme piknikille epätavallisella shish-kebabilla. Shish kebab naudanlihasta on hyödyllinen ja tyydyttävä piknikastia. Jos muutat, joskus voit kokata sen maksasta, eikö? Valmistetaan maksa shish kebab vartaille. Shish kebabin juiciness riippuu kokonaan kypsennysajasta. Huumori shish kebab tietävät kuinka lempeä tämä lautasen voi tulla kirjaimellisesti 5 minuutissa.

On monia vaihtoehtoja valmistaa shish kebab naudanlihasta. Se on paistettu “yrityksessä” rasvalla, pekonilla ja porkkanalla sekä erilaisilla vihanneksilla. En ole ihastunut paistettujen rasvojen hiileen, joten en uskaltanut yhdistää maksan tämän korkean kalorin tuotetta. Meille kaikille on yksinkertainen: maksan maustettu shish kebab mausteet majoneesi marinadi.

Se kestää: jäähdytettyä naudanlihaa, maustetta shish kebabille ja hapankermaa majoneesia.

Ainekset shish kebabista naudanlihasta

Vapautetaan sivutuotetta laskimoista ja leikataan pieniksi paloiksi, jotka sopivat vartaaseen. Lisää kulhoon, joka soveltuu peittaukseen.

Leikkaa maksa paloiksi

Mausta mausteilla. Jos mausteen koostumus on suolaa, suolaa maksa ei ole välttämätöntä. Joten se tapahtui meidän tapauksessamme.

Ripottele mausteilla

Lisää maksa majoneesia ja sekoita perusteellisesti. Lähdetään marinoitua muutaman tunnin.

Laita majoneesi

Marinoitu maksa on “istutettu” vartaaseen – 5-6 kappaletta.

Voit asettaa maksa vartaaseen

Se menee kuumalle hiilelle. Pihdit maksaan grillillä 5-10 minuuttia. Paistamisen aikana kiertää vartaita jatkuvasti, kunnes shish kebab on valmis.

Paistettua kebabia

Tärkeä säännös maksan shish kebab -valmisteen valmistamiseen – ei overdry! Mitä tahansa, älä lisää paistamisen aikaa. Maksa keitetään erittäin nopeasti. Riittää, että aikuinen valmistaa shish kebabia viidessä minuutissa, ja lapsille voi maksaa maksa hiilellä 10 minuuttia.

Kuva shish kebabista naudanlihasta

Shish kebab naudan maksa on valmis! Piknikastia tarjoillaan kesäisin vihanneksia ja tuoreita yrttejä.

Shish kebab-resepti naudanlihasta