Juicy duftende svinekød grill, kogte hjemme – en god mulighed for en ferie, især når det er vinter på gaden, og du vil have en shish kebab!

Ingredienserne

Svinekød – 600 g

Løg – 250 g

Salt – 6 g

Sort jord peber – 3 g

Adzhika neostraja – 4 stk. L.

  • 218 kCal
  • 40 min.

Madlavningsproces

Ideen om at grille svinekød i folie i ovnen er kommet på et tidspunkt, hvor meteorologer gav Weekend frygtelige vejr, og kødet blev allerede købt og banale steger koteletter hånd er ikke hævet. Ærligt havde jeg ingen specielle illusioner om resultatet. Men kødet viste sig saftigt og så flavorful, at det er ikke sidste gang grill på denne måde. Fra traditionel kebab, stegt på grillen, det adskiller sig kun i mangel af den karakteristiske smag af “tåge”. Men utrolige juiciness og smagens rigdom kompenserede alle.

Hver kok har sin yndlingsmåde til at betegne Shish Kebab. Jeg har også det – det enkleste, efter min mening. Du skal bruge en løg, salt, sort peber. Denne gang besluttede jeg at tilføje adjika. For en shish kebab, tag svinekroppen (halsen), moderat fedt, men ikke lænet.

Ingredienser til shish kebab fra svinekød i folie i ovnen

Løg rengøres fra skallerne, skåret i halve eller kvarte ringe, salt, tilføje sort peber, og andre krydderier – for eksempel, jeg holder meget af, hvis du tilføjer koriander. Og du kan bruge færdige sæt til shish kebab eller til svinekød. Føj til løg adjika, blandes grundigt alt, der sikrer, at buen gav saften.

Kombiner løg, adjika, salt og peber

Svinekød hals at vaske og tørre med papirservietter, derefter skåret i stykker (terninger) med en side af 2,5-3 cm. Kraftigste behøver ikke at granulere, ellers kødet vil tørre. Og for store stykker kan brændes udefra, holde sig fugtig indefra. Fold stykkerne i en skål til løg.

Sæt kødet

Med dine hænder skal du blande det godt og lægge det på et køligt sted. Tid – ikke mindre end to timer, og du kan forlade det til natten.

Marinate Meat

Nu har du brug for træspidser. Nogen anbefaler at væde dem med vand, så de ikke brænder. Personligt har jeg aldrig haft sådanne problemer, så jeg ignorerer rådene. Når du smider et stykke svin, skal du flytte det til spidsens begyndelse. Flyt det næste stykke til den forrige stramt nok.

String kød på spyd

Sæt emnerne i folie, du kan lægge bundtet i en bageplade. Send derefter shish kebaben fra svinekød i folie til ovnen, opvarmet til 180-190 grader.

Sæt kødet på folie

Efter 20 minutter kan folien udfoldes, så shish kebab kan købe en appetitlig ristet skorpe ovenfra. Bages i yderligere 15 minutter, hvorefter shish kebab kan serveres med grøntsager, urter og sauce.

Opskriften på shish kebab fra svinekød i folie i ovnen

Bon appetit!

Foto af en shish kebab fra svinekød i folie i en ovn