En gennemprøvet home shish kebab opskrift. Shish kebab er kogt på kul i 5 minutter.

Ingredienserne

Oksekød lever – 800 g

Krydder kebab med salt – efter smag

Mayonnaise sur creme til marinade

  • 138 kcal
  • 1 time

Madlavningsproces

Hej alle sammen! I dag går vi på en picnic med en usædvanlig shish-kebab. Shish kebab fra oksekød er en nyttig og tilfredsstillende picnic skål. For en forandring kan du til tider lave mad fra leveren, ikke? Forbereder en lever shish kebab til spyd. Juishiness af shish kebab afhænger helt af tilberedningstiden. Fans af liver shish kebab ved helt sikkert, hvor mild denne skål kan vise sig bogstaveligt om i 5 minutter.

Der er mange muligheder for at forberede shish kebab fra oksekød lever. Den er bagt i et “firma” med fedt, bacon og svin, samt med forskellige grøntsager. Jeg er ikke glad for stegte fedtkuller, så jeg turde ikke kombinere leveren med dette kalorieindhold. Hos os er alt simpelt: leveren krydret med shish kebab krydderier i mayonnaise marinade.

Det vil tage: kølet oksekød, krydderier til shish kebab og creme mayonnaise.

Ingredienser til shish kebab fra oksekød lever

Lad os frigøre biproduktet fra venerne og skære det i små stykker, der er bekvemt til at strække på spydene. Tilsæt til en skål egnet til betning.

Skær leveren i stykker

Sæson med krydderier. Hvis sammensætningen af ​​krydderier er salt, så er leveren ikke nødvendig. Så det skete i vores tilfælde.

Strø med krydderier

Lad os tilføje leveren stykker med mayonnaise og bland godt. Lad os gå til marinering i et par timer.

Sæt mayonnaisen

Marineret lever er “plantet” på spydspidser – til 5-6 stykker.

At strække leveren på spyd

Det går til de varme kuler. Jeg steger leveren på grillen i 5 til 10 minutter. Under stegeprocessen skal du rotere spydene kontinuerligt, indtil shish kebab er klar.

At stege shish kebab

Den vigtige regel for fremstilling af en hepatisk shish kebab – ikke at overdrive! Uanset hvad der sker, må du ikke øge fritiden. Leveren koges meget hurtigt. Det er nok, at en voksen tilbereder en shish kebab om 5 minutter, og for børn kan du holde en lever på kulerne i 10 minutter.

Foto af en shish kebab fra en oksekød

Shish kebab fra oksekød er klar! En picnic skål serveres med sommergrøntsager og friske urter.

Shish kebab opskrift fra oksekød lever