En simpel opskrift på kylling shish kebab i en marinade af eddike med løg. Shish kebab er lavet af kyllingestykker på grillen.

Ingredienserne

Kylling kølet – 1 kylling

Krydder til kylling – efter smag

Salt – efter smag

Eddikesyre (koncentreret) – 1 tsk.

Løg – 2-3 hoveder

  • 220 kCal
  • 1 time. 30 min.

Madlavningsproces

Sommersæsonen er åben med interesse! Gæst eller gæst i vores picnicprogram – kylling shashlik med eddike og løg. Den populære USSR-cue marinade er populær til denne dag. Eddike og løg er altid på køkkenhyllen. Det er kun at købe en hel kyllingekroppe – som vi gjorde.

Hjemmelavet shish kebab er meget smagere end en shish kebab. Selvom de fleste shish kebaber forbereder eddike shish kebab. Marinade med løg og eddike passer til en varm sæson, når det ikke er muligt at holde marineret kød i det kølige.

Til grill kylling marineret i eddike og løg vil kræve en kyllingekrop vejer omkring 1,5 kg, flere hoveder løg, krydderier til kylling, eddike eller eddikesyre salt.

Ingredienser til shish kebab fra kylling i marinade med eddike og løg

Til marinering vil vi bruge en kølet fuglekroppe. Den skal hakket i små stykker. Kyllingens ben, lår og hvidt kød uden hud sendes til en skål til marinering.

Hak kyllingen

Kyllingen er drysset med krydderier og salt.

Stænk salt og krydderier

Skrællede løg skæres i kvartaler af ringe. Vi vil bruge den til pickling. En kylling vil gå til gitteret. Løg tilsættes til en skål med kylling shish kebab.

Læg løg

Alt blander sig godt. I processen skal du tilføje en ætsende marinade, der består af en teskefuld syre og et halvt glas drikkevand. Du kan tage lidt mindre end et halvt glas æblecidereddike og marinere kyllingen i den. Pickling tid er 1 time.

Hæld i eddike

Marineret kylling er lagt ud på gitteret og sendt til brazeren med varmt kul. Vores shish kebab fra kylling med løg og eddike er stegt i ca. 15-25 minutter afhængigt af varmen. I løbet af stegning skifter gitteret flere gange. Branden skal minimeres. Vi har kun brug for gode kuler.

At stege shish kebab

Beredskab af kyllingsspidser kontrolleres ved piercing med en kniv. Gennemsigtig, og ikke en saft af saft fra skinne eller lår, indikerer blot villigheden af ​​shish kebab. Hvidt kød fremstilles lidt hurtigere end med knogler.

Shish kebab fra kylling i marinade med eddike og løg

Skarpe og sunde kylling shish kebab klar! Pas på ikke at brænde dine hænder, åbne en kebab grill og fjerne fra det kyllingestykkerne.

Foto af shish kebab fra kylling i marinade med eddike og løg

Server kyllingsspidser i eddike til gæster på picnic suppleret med sommergrøntsager. En velsmagende del af duftende bagt kylling på kulerne bliver bedt om i munden.

Shish kebab opskrift i marinade med eddike og løg