Kylling shish kebab i en multivarquet er slet ikke som kogt på trækul, men det er stadig meget velsmagende og aromatisk. Og blød – når det er varmt!

Ingredienserne

Kyllingefilet – 400 g

Salt – 1 tsk.

Krydderier til kylling (shish kebab) – 1 tsk.

Vegetabilsk olie – 3 stk. L.

Pære – 1 stk.

Grønne til arkivering – 3-4 grene

  • 110 kcal
  • 35 min.
  • 2 timer

Madlavningsproces

Jeg kogte shish kebab mange gange hjemme – i ovnen og multivarket. Selvfølgelig, vent ikke på resultatet, som vi kan få ved at lave kød på kulerne. Men for at forberede et blødt og lækkert kød med en klar duft af krydderier, er det sikkert at komme ud. Hvis du har en stor rolle i juiciness af kød, skal du ikke give kyllingebryst til shish kebab. Mest sandsynligt, det viser sig temmelig tørt, og hvis kødet køler ned, er det bare tørt. For en mere saftig shish kebab fra en kylling kan du tage stykker kød fra lår eller lår.

Forbered en shish kebab fra en kylling i en multivark, tilbered de følgende ingredienser.

Ingredienser til kylling shish kebab i multivariat

Kyllingefilet eller kød fra en anden del af slagtekroppen skåret i firkantede eller rektangulære skiver. I processen afskæres alt overskud – fedt, hud, film, brusk.

Hakk kyllingefilet

Hæld salt og krydderier i skålen med kylling efter smag. Du kan tage en blanding af jordkoriander, tør adzhiki og uxoxo-suneli – det viser sig utroligt velsmagende, selvom du måske har andre præferencer. Generelt kan du marinere kyllingen på nogen måde, for eksempel i sennep, mayonnaise, tomatjuice.

Stænk salt og krydderier

Løg skræl og skær i strimler. Husk det godt, så grøntsagen giver saften og send den til en skål med kylling.

Læg løg

Hæld i skålen af ​​vegetabilsk olie uden en levende lugt og smag, bland alt sammen med dine hænder. Lad mig stå i en time eller to.

Marinate Meat

Rengør kyllingestykker fra løg og plantekød på træspidser. Stykker skal passe tæt sammen.

String kød på spyd

På enhver bekvem måde skal du installere spydstykker med en shish kebab i skålen på multivarket. Vælg “Baking” -tilstand og lad bage med låget lukket i 25 minutter.

Sæt spydene med kød i multi-

Efter 25 minutter skal du indstille “Hot” -tilstanden og stege hver spyd med kød, så Shish Kebab blev rosenrød og mere appetitlig.

Foto af en shish kebab fra en kylling i en multivark

Shish kebab kogt i en multi-grill, serverer varmt, med friske urter, grøntsager. Sørg for at servere kødsausen.

Kylling shashlik opskrift i en multi-bar

Bon appetit!

Shish kebab fra kylling i multivarka