Shish kebab a sertéshúsból hagymával az úgynevezett örmény marinadában, amely növényi olaj alapon készül.

Az összetevők

Sertéshús (van egy sonka) – 1,5 kg

Növényi olaj – 100 ml

Hagyma – kb. 0,5 kg

Komló komód – 1 tk.

Feketebors borsó – akár 1 tk.

Édes paprikát borsóval – legfeljebb 1 teáskanál.

Koriander babban – ízlés szerint

Só – ízlés szerint

  • 240 kCal
  • 25 perc.

Főzés

A notebookomban, vagy inkább a számítógépes feljegyzésekben ezt a receptet a “sertéshúsból készült shish kebab” néven egy régi örmény hagymával mentették. A hús minden tiszta – ez a hús sertés (nyak, sonka, scapula), az egész pont a marinád növényi olaj és nagy hagyma.

Megállapították, hogy elég közel 40 perc marináláshoz, de a húsban lévő hús legalább három napig tárolható. A vöröshagyma hagyma áztatta a marinadoban, aztán a szalonnal pörkölt a hússal együtt – ez valami … Nagyon ízletes! Izzók kell venni kicsi.

Az örmény pácban hagymával készült sertéshúsból készült shish kebab készítéséhez készítsen minden összetevőt a listán, i.e. Sertéshús és minden az örmény pác.

Hozzávalók a sertéshúsból készült shish kebabból, hagymával, örmény marinadával

Készítsük elő a pácot. Ahhoz, hogy csatlakoztassa a olajat őrölt (nyomás) a fekete bors, szegfűbors, koriander, Khmeli suneli keverék és apróra vágott hagymát kupola audio. Keverjük. A sóval a sütés előtt jól jöhet.

Készítsen marinátot

Ha húzza hagymát, hagyjuk a „farok” kötelező, és akkor is, és „orra”, hogy úgy mondjam))) Ez azért történik így, hogy amikor vágott vöröshagymát negyedévben nem esik szét. Ezután ülnek a nyáron, grillezik a szalonnal a hús mellett, és ugyanakkor megtartják alakjukat!

Vágja le a hagymát

Vágjuk le a sertéshús darabjait, és helyezzük őket a hagymára.

Tegye a húst a pácban

Keverjük össze úgy, hogy a marinád minden húsdarabra és hagymára kerüljön, amely egyenletesen eloszlik a húsdarabok között. A hagymák azon részeit, amelyek a tetején lesznek, lefelé kell helyezni. Használat előtt tárolja a marinádban lévő húst a hűtőszekrényben, és vegye le legalább 1,5 órával a főzés előtt.

Hagyja a hagymát

Abban az időben, amikor a grillezőben lévő szenet forró és készen áll a sütőtök kebab készítésére, húsdarabok keverve hagymakészítménnyel keverve. Sütés előtt enyhén sózzuk meg a shish kebabot. Ne húzza szorosan a húst egymáshoz, hagyja, hogy a nyersdarabot a húsdarabok között fűtsük és hűtsük el.

A képen még egy örmény shish kebab látható.

String nyársak a nyáron

Pörkölt süssel kebabot a sertésből a hagymával, amíg a hús kész. Ellenőrizze, hogy készen áll-e arra, hogy késsel vágja a darabokat a nyárson. A kész sertéshús színe mindenki számára ismerős, nincs vörösség és vér.

Csípős kebab sütéséhez

Készen áll a sertéshúsból készült shish kebab hagymával és örmény marinadával. Mmm …

Fotó shish kebab sertésből hagymával örmény marinadában

Általában saslik (és nem csak) a takarmány-én sütni nagyon kicsi, vékony pitas vagy valamilyen kovásztalan kenyerek gyógynövényekkel, egyszerű, magok különböző típusú lisztet.

Az oldalon receptek mindenféle paradicsom és egyéb szószok, melyek kiváló, hogy jöjjön a grill, valamint receptek ecetes hagyma, száraz és siet, és saláták készült friss, sült zöldségekkel a grill …

A sertéshúsból készült shish kebab receptje örmény marinadával

Bon appetit!