Juicy illatos sertéshús barbecue, otthon főzve – remek lehetőség a nyaralásra, különösen akkor, ha tél az utcán, és egy shish kebabot szeretne!

Az összetevők

Sertés nyak – 600 g

Hagyma – 250 g

Só – 6 g

Fekete őrölt bors – 3 g

Adzhika neostraja – 4 darab l.

  • 218 kCal
  • 40 perc.

Főzés

Az az elképzelés, barbequing sertéshús fólia a kemencében jött, amikor az időjárás előrejelzők adta hétvégi szörnyű időjárás, és a hús már megvette és banális megsütjük a hússzeleteket keze nem emelt. Őszintén szólva, nem volt külön illúzió az eredményről. Azonban a hús kiderült lédús és így ízletes, hogy nem ez az utolsó alkalom, barbecue ezen a módon. A hagyományos kebab, sült a grill, akkor csak abban különbözik, ennek hiányában a jellegzetes ízét „homály”. De a hihetetlen juiciness és az íze gazdagsága kompenzálódott.

Minden szakácsnak kedvenc módja van a shish kebab pácolására. Nekem is van – a legegyszerűbb, véleményem szerint. Szüksége lesz egy hagyma, só, fekete bors. Ezúttal úgy döntöttem, hozzáteszem adjikat. Egy shish kebab esetében vegye be a sertés nyakát (nyakát), mérsékelten kövér, de nem sovány.

Hozzávalók shish kebab sertés fólia a sütőben

Vöröshagymát levágják a levélről, félvérre vagy negyedgyűrűre vágják, sót adnak hozzá, őrölt fekete borsot, minden más fűszert – például nagyon tetszik, ha földi korianderet adnak hozzá. És használhat kész készleteket a shish kebab vagy a sertéshús számára. Adjuk hozzá az addikát a hagymához, alaposan keverjük össze, és győződjünk meg arról, hogy a hagymát levesszük.

Combine hagyma, adjika, só és bors

A sertéshéjat kell mosni és szárítani papírszalvétával, majd 2,5-3 cm-es szeletekre vágni (kockák), nem szükséges nagyon vékony, különben a hús száraz lesz. És túl nagy darabokat lehet kívülről égetni, nedves maradni belülről. Hajtsa be a darabokat egy tálba a hagymának.

Tegye a húst

Kézzel keverje össze jól és tegye hűvös helyre. Idő – legalább két óra, és hagyja az éjszakát.

Pároljuk a húst

Most szükséged van a fanyar nyársokra. Valaki azt javasolja, hogy nedvesítse őket vízzel, hogy ne fogjanak tüzet. Személy szerint én soha nem volt ilyen problémám, ezért figyelmen kívül hagyom a tanácsot. Amikor egy darab sertés darabot lyukasztunk, mozgassuk a nyárs legelejére. Mozgassa a következő darabot az előzőhöz szorosan.

String húst a nyáron

Csavarja be a munkadarabokat a fóliába, és tegye a csomagot egy sütőedénybe. Ezután küldje el a shish kebabot a sertéshús fóliából a sütőbe, 180-190 fokosra fűtött.

Helyezze a húst a fóliára

20 perc elteltével a fóliát kibonthatjuk, így a shish kebab felülettől elfogyasztja az étvágygerjesztő pirított kéreget. Sütjük további 15 percig, utána a shish kebab zöldségekkel, fűszernövényekkel és mártással szolgálható fel.

A recept a shish kebab a sertés fólia a sütőben

Bon appetit!

Fotó egy shish kebab a sertéshús fólia egy kemencében