Varmennettu resepti Neuvostoliiton shish kebab “Alia Neuvostoliitto” – etikkaa ja sipulia. Shish kebab sianlihan kaulasta, joka on grillattu kuumalla hiilellä.

Ainesosat

Sianliha – 1700 g

Sipulit – 3-6 päätä

Etikkahappo – 1 rkl.

Vesi – 100 ml

Suola – maku

  • 218 kCal
  • 1 h. 30 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Perheeseeni, hoitaa shish kebabia rakkaudella! Lautasen, joka on pitänyt ystävällisiä suhteita puoli vuosisataa, ei voida vaihtaa korvaamaan luonnollista eläinvalkuaista. Neuvostoliiton aikana vanhemmat ja naapurit jatkoivat perinteistä retkiä metsään shish kebabiin. Suurin shashlikin kunniatoimintani uskottiin perheen johtajalle – isälleni. Hänen rakastetun tyttärensä oli aina kiinnostunut siitä, kuinka herkullista sitten kaikki käy ja mitä.

Sattumalta sattui, että minua opetettiin valmistamaan oikeat shish kebabit kymmenessä vuodessa. Nyt en anna kenenkään siirtyä tähän tärkeään ammattiin. Tuo liha ei ole se, että valita, sitten mausteita käytetään väärin. Viime aikoina vain marinadina käytettiin vain sipulia ja etikkaa. Tämä on marinadi, jonka “valmistan” ja minä teen.

Valmistelemaan herkullinen Neuvostoliiton grilli etikalla ja sipulia tarvitsevat sianlihaa, ja kohdunkaulan osaksi rasvaa. Jokainen muu liha sopii rypyt, pihvit, jne., Mutta ei mehukas shish kebab. Tämä on tärkeää! Vaaditaan myös: sipulia, suolaa ja etikkaa. Käytän etikkahappoa, joka laimennetaan vedessä.

Ainesosat Neuvostoliiton shish kebabille etikan ja sipulin kanssa

Kaula on leikattu kuutioiksi tai suorakaiteen muotoisiksi paloiksi, jotka sopivat “varustamiseen” vartaissa.

Se laitetaan altaan peittaukseen. Ruokamuna etikkahappoa laimennetaan 100 gramman lasiin vedellä. Liha on runsaasti siroteltu etikalla ja sekoitettu.

Leikkaa liha

Kuoritut sipulit leikataan renkaiksi tai puolijohdoiksi. Toimitetaan tärkeimpänä marinadin ainesosana kulhossa, jossa on porsaanväristä kebabia.

Laita sipuli lihaa

Kaula sekoitetaan huolellisesti yhdessä sipulin käsiin. Sekoittamisprosessissa yrität “koukuttaa” sipuli-viipaleita voimakkaammin ja puristaa sipulin mehua. Shish kebab jää marinadiin 1 tunniksi.

Jos onnistut huomaamaan, en sisälsin grammaa suolaa marinadiin. Kaikki on tehty tarkoituksella.

Marinoitua lihaa

Marinoitua lihaa kierretään vartaat – 7-10 kpl – ja vain silloin suolaa.

String lihaa vartaat

Välittömästi menee nauhalle. Se on hienoa, jos onnistut “toimittamaan” parranajokoneen hyvää kuumaa hiiltä. Tämä prosessi, en tee, vaan vain kokki ja paista shish kebabit.

Palaan kysymykseen suolan käytöstä. Kokeile ainakin kerran suolaa lihaa ennen paistamista tai jopa prosessin aikana. Sinua hämmästytään sianlihan juiciness ja pehmeys ja ei koskaan halua tehdä muuta. Paistamisen nuuska on välttää tulipalo! Varmasti tiedät paremmin kuin minä, mutta vähän kehote: ihanteellinen sammuva liekit – suolavettä.

Paista hiili puuhiiltä

Paista etikalla ja sipulilla marinoitua porsaan keisarihummia, enintään 15 minuuttia. Älä unohda kääntää vartaita yksi kerrallaan paistamisen loppuun saakka.

Resepti Neuvostoliiton shish kebabille etikkaa ja sipulia

Juicy, herkkä ja tuoksuva shish kebabs “Alya USSR” ovat valmiita! Suosittelen, että lähetät tämän kesän herkkuä ottamatta pois vartaat. Kesä vihannekset, sipulit tai vihannekset ovat ihanteellinen lisä grillattua paistettua Neuvostoliiton shish kebabia.

Kuva neuvostoliittolaisesta kebabista etikan ja sipulien kanssa