Rendkívül szokatlan és érdekes recept a kefélésből a shish kebabból egy csészealjból a sütőben.

Az összetevők

Csirkefilé – 600 g

Üveg – 1-1,5 l

A pácéhoz:

Szójaszósz – 2-3 evőkanál.

Fehérbor ecet – 1 evőkanál.

Olívaolaj – 1 evőkanál.

Majonéz – 1 evőkanál.

Pepper Ch.M. – ízlés szerint

Só – opcionális

  • 110 kcal
  • 1 óra

Főzés

Ha neked és nekem is, a csirke shish kebab receptjének előkészítése egy kemencében lévő bankban szokatlannak és érdekesnek tűnhet, próbálja meg előkészíteni. Az ilyen módon főzött csirkehús lédús és ízletes. Minden nagyon egyszerűen és gyorsan készül, csak a zöldségeket salátára kell vágni, és a kedvenc oldalsó ételét főzni. Ha egy shish kebabot friss zöldségekkel pita kenyérbe csomagolunk, akkor egy ilyen snacket akár dacha vagy piknik is lehet.

A csirke shish kebab készítéséhez a bankban készítse el az ételeket a listán. Mossa a filmet folyó víz alatt, szárítsa meg papírtörölközővel.

Hozzávalók a csirkemell kebabhez egy kannában a sütőben

Vágja a csirkét apró darabokra. Keverjük össze a mély ételekben az összetevőket a pácéhoz. Kívánt esetben édes mustárt és illatos fűszernövényeket lehet hozzáadni a marinádéhoz.

Vágd le a húst

Tegyen csirkefilé darabokat egy pácban, hagyja marinálni egy ideig.

Pároljuk a húst

A fából készült nyársakat vízben kell áztatni, hogy sütés közben ne égjenek fel. A pácolt szeleteket csirkemellre kell fonni a nyárson.

String húst a nyáron

Hajtsa a shish kebabokat egy elkészített tiszta edénybe.

Tegye a shish kebabokat az üvegbe

Helyezze az edényt egy kis serpenyőbe vagy sütőedénybe, öntsön forró vizet a penész aljára, hogy a főzőedény ne szakadjon meg a főzés során. Sütjük csirke süteményeket egy serpenyőben a sütőben 190-200 fokban 20-30 percig. Ha a nyársak még mindig égnek, fóliával fedjük le őket.

Helyezze a palackot a vízbe

Készítsünk kész csicsót egy friss zöldségből vagy kedvenc oldalsó csirkéből.

Csirke shashlik receptet egy edényben a sütőben