Μια εξαιρετική συνταγή για νόστιμη σούπα λάχανο σε ένα πολυπαραγοντικό. Η συνταγή είναι αρκετά απλή και δεν απαιτεί γαστρονομικές δεξιότητες.

Τα συστατικά

Sauerraut – 200 g

Πατάτες – 2 τεμ.

Κρεμμύδια – 1 τεμ.

Κρέας – 250 γραμ

Αλάτι – για γεύση

Πιπέρι – για γεύση

Φύλλο Bay – 1 τεμ.

Πράσινο – για γεύση

  • 103 kcal
  • 40 λεπτά.

Διαδικασία μαγειρέματος

Για μένα, η ξινή σούπα λάχανου είναι πάντα ένα ζωμό για το χοιρινό, αν και πολλοί προτιμούν να μαγειρεύουν αποκλειστικά από βοδινό κρέας ή άλλα διαιτητικά κρέατα. Λοιπόν, μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός του λάχανο με χοιρινό, ακόμη και με λίπος. Προτείνω την προετοιμασία αυτής της σούπας σε ένα multivark, δεν είναι απαραίτητο το προκαταρκτικό ψήσιμο των προϊόντων για σούπα λάχανου, οπότε όλα προετοιμάζονται πολύ απλά και γρήγορα.

Συστατικά για την προετοιμασία της ξινό σούπα multivark σούπα (δείτε φωτογραφία)

Βάζουμε στο τηγάνι τις αποφλοιωμένες πατάτες και τα κρεμμύδια ολόκληρα, προσθέτουμε το κρέας.

Απλά βάλτε το λάχανο, το δάφνη, το πιπέρι, λίγο αλάτι. Εάν το λάχανο είναι πολύ όξινο, τότε πρέπει να πλυθεί εκ των προτέρων. Προσθέτουμε νερό στο επίπεδο των 1,5 λίτρων. Είναι καλό να προσθέσετε τη ρίζα του μαϊντανός, το σέλινο. Δεν βάζω τα καρότα χωριστά, επειδή είναι ήδη σε λάχανο, αλλά αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα.

Κλείστε το καπάκι και ενεργοποιήστε τη λειτουργία “πολλαπλών χρήσεων” υπό πίεση σε θερμοκρασία 100 μοίρες για 25 λεπτά.

Σε αυτή τη λειτουργία, έχω τα πάντα τέλεια προετοιμασμένα χωρίς περιττό πρόβλημα. Αφαιρούμε τα κρεμμύδια από τη σούπα, έδωσε το άρωμά του και δεν χρειάζεται πια, ζυμώνουμε πατάτες με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα χόρτα στο κοτόπουλο, εάν είναι απαραίτητο το προσθέτουμε, είναι καλό να αφήσουμε το πιάτο για λίγο πριν από την προθέρμανση για να επιμείνουμε.

Σερβίρετε ξινή σπαρτο λάχανο με ξινή κρέμα, ψωμί σίκαλης και φρέσκα βότανα. Ετοιμάζουμε τη σούπα από το λάχανο σε μια ποικιλία

Καλό φαγητό!

Η συνταγή για ξινό σούπα λάχανο σε μια πολυ-