Salat med carpaccio fra kyllingebryst er sikker på at behage de af jer, der ønsker at opdage nye smag.

Ingredienserne

Kyllingebryst – 1 stk.

Tomat – 1 stk.

Selleri stængel – 1 stk.

Quail egg – 2 stk.

Hård ost – 20 g

Salt – efter smag

Jord sort peber – efter smag

Sojasovs – 3 spsk.

Citronsaft – 1,5 tsk.

Vegetabilsk olie – 1 tsk.

  • 83 kCal
  • 25 min.

Madlavningsproces

Salat med kyllingebryst carpaccio er en unik skål, der er lavet af næsten rå kyllingekød. Imidlertid er det grundlaget for salat, så at sige, dets skæbne. Forbered carpaccio er ikke svært – du skal bruge 15 minutter, sojasovs og citronsaft, men alt i orden …

Den ideelle opskæring af kyllingekød er tynde skiver, som er bogstaveligt gennemsigtige. For at skabe sådan skal kyllingebrystet først fryses i 10 minutter og derefter skære.

Fra salat grøntsager med kylling carpaccio kan du bruge tomater, agurker, paprika, selleri stilke, blad salat – alt hvad du har lige ved hånden.

Ingredienser til salat med kyllingebryst carpaccio

Vi vasker kyllingefiletet i vand med et papirhåndklæde eller serviet og sender det til fryseren i 10-15 minutter. Så trækker vi ud og skiver.

Hakk kyllingefilet

I en dyb skål blandes sojasovs og citronsaft. Sæt kyllingen skåret i beholderen og bland den så, at saucen ombryder den hele vejen rundt. Lad i 15 minutter.

Mariner kyllingefilet

Vi vil vaske en tomat, en stilk af selleri, og vi skal skære dem. Vi lægger ud på pladen til arkivering. Hård ost, vi gnider den på en lille rist, tilføj den til pladen. Vi laver kyllingcarpaccio, spinder skiver af kød i roser. Lad os salivere, peber salaten. Kog vagtelægene i 5 minutter, afkøl skarpt, rengør skallen og skær den i halvdelen. Lay ud på en tallerken, drys alt med vegetabilsk olie, bedst af alt – oliven.

Tilslut komponenterne i en salat

Lad os servere en frisklavet salat med kyllingebryst carpaccio til bordet.

Billede af salat med kyllingebryst carpaccio

Behageligt for dig!

Salat opskrift med kyllingebryst carpaccio