Mitä me tiedämme housuista? Ehkä vain, että se kasvaa puutarhassa. Loput unohdetaan menestyksekkäästi. Ja tämä huolimatta siitä, että tämä juurikas on uskomattoman hyödyllinen ja tuo todella kunnolliset tuotokset, jos osallistut sen viljelyyn. Ja paras asia on se, että rutabaga kasvaa kylmissä paikoissa. Joten meidän on vain kasvatettava tämä upea juuri kaikkialla. Mutta jostain syystä emme kasva …

Vaikka samat saksalaiset, suomalaiset ja ruotsalaiset onnistuvat kasvamaan ja syömään taimenia. Joissakin paikoissa jopa “housujen loma” erikoisuus on saatavana – Raben Childi (Sveitsissä).
Toivomme, että näet tässä artikkelissa jotain, joka kannustaa sinua sisällyttämään rutabag-mallin perheesi ruokavalioon jatkuvasti. Ja sitten me yhdessä “edistää massoille” tämän upean tuotteen.

Joten …

Rutabagan ainesosat

arvo Määrä 100 grammaa kohden
Rutabagan kaloripitoisuus 37 kCal
rasvat 0,1 grammaa
proteiineja 1,2 grammaa
hiilihydraatit 7,7 grammaa
vesi 87,7 grammaa
Dietary Fibres 2,2 grammaa
Orgaaniset hapot 0,2 grammaa
Mono- ja disakkaridit 7 grammaa
vitamiinit A, B1, B2, B5, B6, B9, C, E, H, PP
mineraalit Kaliumia (238 mg), kalsiumia (40 mg), magnesiumia (14 mg), natriumia (10 mg)
Fosfori (41 mg), rauta (1,5 mg).

Hyödylliset ominaisuudet rutabaga

On sitä mieltä, että hyödyllisimpiä tuotteita ovat ne, jotka ovat kasvaneet kotimaassaan. Joten, asukkaille Keski-Venäjällä sekä asukkaille pohjoisten alueiden lanttu – täydellinen ateria, joka ei ole huonompi perunat, kaali, nauris, talvi valkosipuli ja jopa omenoita.

Housuissa on runsaasti ravintokuitua, joka parantaa suoliston toimintaa ja edistää normaalin mikroflooran kasvua. Lisäksi ihmiset, jotka käyttävät säännöllisesti housujen rikkomista, eivät tiedä, mikä ummetus on, koska peristaltiikka toimii kuten Sveitsin kello, jonka parhaimmat sveitsiläiset mestarit tekevät!

Se puhdistaa rutabaguksen ja veren, tarkemmin sanoen verisuonet – kolesterolipilvistä ja muista roskista. Lisäksi kroonisen sydän- ja munuaissairauden vuoksi ruffianfaneilla on harvoin turvotusta. Koska tällä juurella on voimakas diureetti.

He eivät voi vastustaa nauriit ja monet mikrobit, joten kaikki mahdolliset vilustuminen, palovammat ja haavat nauris mehu sisäisesti ja levittää vahingoittuneeseen alueeseen. Näin voit välttää komplikaatioita ja tarpeettomia tulehduksia.
On huomattava, että housu on hyödyllinen paitsi kylmän ja loukkaantumisen estämiseksi, sen mehu ja murskattu massa voivat kääntää kuivan, heikentävän yskän tuottavaksi menettelyksi ysköksen eroon. Paremman vaikutuksen vuoksi on kuitenkin parempi sekoittaa taimen ja hunaja.

No, lopulta, haluaisimme muistaa kaksi erittäin tärkeää elementtiä kokoonpanosta nauriit: noin kalsiumia ja C-vitamiinin annosta kohti lanttu (300 grammaa) riittää täysin vastaa päivittäisen tarpeen elimistöön. Ja on tärkeää tietää, että tässä juurikasvin C-vitamiini on lähes kokonaan säilynyt myös lämpökäsittelyn jälkeen. Haluatko sinun koskemattomuutesi toimimaan epäonnistuneesti? Syödä makeisia!

Kalsiumin osalta sen määrä saattaa tuntua riittämättömäksi, mutta tämä on harhaanjohtava vaikutelma. Kasvituotteelle tämä kalsiumpitoisuus on erittäin hyvä indikaattori. Joten lean over!

Ainoa tapaus, jossa housu ei ole suositeltavaa – ruuansulatuskanavan sairauksien paheneminen (selluloosa ärsyttää limakalvoja). Muussa tapauksessa ei ole rajoituksia.

Juustokäynti ruoanlaittoon

Rutabagan maku on kaalin ja nauriin välillä. Ymmärrämme, että kukaan ei ole kokeillut nauriskuja, mutta usko minua – tämä juurikas on todella sovi maun makuun.

Tavallisesti taimen on keitetty tai leijunut. Raakamuodossaan syövät vain poikkeukselliset herkut ja ihmiset, jotka yrittävät “puristaa” tämän tuotteen maksimaalisen hyödyn.

Keitetty rutabaga on kuin peruna, joten voit turvallisesti käyttää sitä kokonaisuutena mitään. Lisäksi mukava housu menee itsestään – perunamuodossa.

Yleensä housu on hyödyllinen missään muodossa. Tärkeintä on löytää se modernissa maailmassamme ja tuoda se taloon. Ja se ei ole niin vaikeaa kokata siitä yummy …